Hitta en advokat med Ageras

Ageras.se är en portal som syftar till att hjälpa användare att få bästa offerten - till exempel från en kompetent advokat. Tjänsten är helt gratis och utan förpliktelser för dem som vill få en offert. Vi hittar en advokat till dig genom att matcha dina behov med en specialiserad jurist som vi samarbetar med.

Systemet fungerar så att du fyller i formuläret ovan med ditt ärende, en liten beskrivning av ditt ärende och några kontaktuppgifter. Du förblir 100% anonym för alla andra än de advokater som är relevanta för ärendet och som vill lämna dig en offert. Efter att du har skickat förfrågan läsas den genom en av våra specialister som kommer att kontakta dig om det finns några utestående frågor som är väsentliga för att garantera en rättvisande offert. Efteråt kan våra partners, som består av både advokatbyråer och mindre oberoende jurister, erbjuda dig sina offerter och det är helt upp till dig vem du väljer - eller om du inte väljer någon av dem.

Advokathjälp

Om du söker hjälp från en advokat tveka inte att använda Ageras förmedlingstjänst . Vi har en hel del kunniga advokater och advokatbyråer i vårt system och de specialiserar sig inom en hel del olika områden. Så oavsett om du behöver en skilsmässoadvokat, en billig inkassoadvokat eller en jurist med förståelse av skadeståndsrätt är Ageras här för att hjälpa dig.

Börja redan nu genom att fylla i formuläret ovanför gratis och utan förpliktelser och invänta upp till 3 jättebra offerter inom mindre än 48 timmar.

Tips

När du letar efter en advokat finns det några fallgropar som du bör vara medveten om. Valet av advokat är faktiskt ganska viktigt för hur ditt ärende kommer att utveckla sig. Genom att använda Ageras är du skyddat mot de flesta fallgropar men det finns fortfarande några saker som du behöver ta till hänsyn.

Välj en specialist

Välj en advokat som är specialist på sitt område. Precis som du knappast skulle låta en cykel mekaniker reparera din bil använd gärna en skilsmässoadvokat för skilsmässa, en fastighetsadvokat för bostadsfrågor osv. Ingen advokat är expert på hele lagstiftningen - de har oftast 1-3 områden som de är specialiserade på och som de i sin tur har full koll på.

Avstånd till advokatbyrån

Tänk över hur långt avståndet kan vara. Är det ett absolut krav med en lokal advokat? Om du inte begränsar din sökning till advokater så mycket får du förmodligen flera offerter. Detta ökar utbudet av advokater och därför kan du få ännu flera offerter. Det betyder att du kan hitta en ännu mer specialiserad advokat till ett eventuellt billigare pris. Tänk på att det ofta inte är nödvändigt med mer än en enda eller kanske två möten. Ett par extra kilometer kan vara en bra investering om du lyckas att få en advokat som hjälper dig att vinna rättegången.

Hos oss kan du hitta en advokat i Stockholm, advokat i Göteborg eller advokat i Malmö.

Advokatens pris

Få ett prisförslag från advokaten - antingen som ett fast pris eller en beräkning av det totala uppdraget. Så vet du vad du måste betala för advokatens rådgivning och i den osannolika händelsen av några oförutsedda kostnader är advokaten enligt de advokatetiska reglerna hos Advokatsamfundet skyldig att informera dig på förhand. Observera dessutom om det finns förhållanden i ditt ärende som gör det möjligt att få advokaträkningen betalad av en rättsskyddsförsäkring eller om du kan få rättshjälp. I vissa fall är det även möjligt att få din motpart att betala alla eller en del av kostnaderna. Men allt detta är något som din advokat kan ge dig ytterligare råd om.

En personlig matchning

Det är viktigt att kemin med din advokat är i sin ordning. Är ni inte på samma våglängd kommer samarbetet inte att bli helt optimal. Och detta samarbete är oerhört viktigt för en lyckad rättegång. Det är viktigt att du har stort förtroende för din advokat och att ni förstår varandra.

Advokathjälp

Om du letar efter advokater har du kommit till rätt ställe. Advokater kan hjälpa till med många saker från privata angelägenheter till stora kommersiella kontrakt. En advokat kan vara dyr men det är viktigt att se priset som en investering - i form av antingen tid eller pengar. I många fall är en advokat bra och det är både när det gäller brandsläckning, alltså efter tvisten har uppstått, men också för att se till att ett avtal är bra för alla parter, oavsett om det gäller ett aktieägaravtal, ett äktenskapsförord ​​eller ett leveransavtal.

Processen för ett uppdrag:

1) Du anger dina behov och kontaktuppgifter i formuläret ovanför

2) Vi läser genom din förfrågan och skickar ut den till 3 professionella advokatbyråer

3) Inom 48 timmar får du tre gratis och ej bindande offerter på advokathjälp