4.63 / 5 Omdömen

Cedo Finance AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Cedo Finance AB.

Cedo Finance AB är ett bolag som främst riktar sig till små och medelstora bolag som har ambitionen att växa och bli mer lönsamma. Med bred kompetens och erfarenhet av varierande bolag och branscher kan vi ge ett mervärde utöver de redovisningsrelaterade tjänster som erbjuds. För att uppnå detta strävar vi alltid efter ett långsiktigt samarbete med våra kunder.

Vi fokuserar på att, med hjälp av redovisningen, kunna presentera skräddarsyda rapporter som underlättar och optimerar det operativa arbetet.

Då Cedo Finance AB främst arbetar utifrån synergier har vi skapat en modell där ersättning inte enbart sker i monetära medel utan även kan göras i utbyte mot andelar. Detta är förekommande bland bolag som söker extern finansiering och behöver någon som kan hjälpa med komplexa finansiella modeller samt bidra till ledningens kompetens.



Cedo Finance AB

Råsundavägen 129
16950
  • Redovisningskonsult

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Rådgivning
  • Lekmannarevision
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Proffsigt och serviceinriktat

Utmärkt service med snabb återkoppling och tydlig information om framtidsbeslut med alternativa tillvägagångssätt. Gav redan från början ett kompetent intryck vilket gjorde att man snabbt fick ett stort förtroende för deras tjänst.. Avlastat mitt företag i olika former, gällande ekonomi, bokslut, redovisningar och skatter.

- Kaisoum Management AB
Omdöme skapat 09/11/2022

Professional service, highly recommended!

We received great support of accounting services.

- Maria Pelagia
Omdöme skapat 06/11/2022

En hjälpande hand som man kan förlita sig på.

Under månad- och kvartalsbokslut kan det ibland vara högt tryck med kunder som behöver assistans med allt från deklaration till årsredovisningar. I sånna stunder har vi alltid kunnat förlita oss på Cedo Finance som underleverantör. Både vi och våra kunder känner oss alltid nöjda efteråt.

- Yasin, Sergao Accounting AB
Omdöme skapat 31/10/2022

Komplement till det operativa

Din upplevelse i detalj:
Inom byggbranchen är det viktigt att ha koll på marginalerna i projekten. Inte bara för företagets prestation utan även för transparansen mot kund. Cedo Finance har genom sitt snabba arbete med redovisningen underlättat det operativa eftersom att vi får bättre koll på marginalerna och kostnader mot kund och kan på så sätt anpassa oss efter förutsättningarna.

- Erik, EA Construction AB
Omdöme skapat 31/10/2022

Mycket mer än bara redovisning

Cedo Finance har kunnat hjälpa mig och mitt bolag att ta sig till nästa nivå. De arbetar väldigt skräddarsytt och försöker identifiera risker och möjligheter som de presenterar varje månad. För en småföretagare kan man ibland glömma att det är detaljerna som kan vara nyckeln till en vidareutveckling.

- Daniel
Omdöme skapat 31/10/2022