4.25 / 1 Omdömen

Ekonomicentrum i Örebro AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Ekonomicentrum i Örebro AB.

Jag har arbetat 20 år på Länsstyrelse/Skattemyndighet. Jag arbetade bl a med revisioner, konkursutredningar och processföring. Under de sista åren var jag biträdande chef för skattemyndigheten revisionsverksamhet i länet och ansvarade för den grupp som gjorde utredningar av kvalificerad ekonomisk brottslighet. Under 5 år när jag var anställd på skatteverket anlitades jag dessutom som lärare i Beskattningsrätt vid Örebro Universitet (Högskolan i Örebro) av Institutionen för rättsvetenskap.

De senaste 20 åren har jag arbetet i egen verksamhet med konsultationer och utredningar åt olika företag. Där ingår både start och avveckling av företag och obeståndsutredningar. Jag har företrätt företagare både hos förvaltningsdomstolar (Förvaltningsdomstol och Kammarrätt) samt Tingsrätt/Hovrätt. Jag arbetar löpande med bokföring, bokslut och årsredovisningar. Speciella branscher har varit hotell och restaurang, servicebutiker, livsmedelsbutiker, frisörer, spelbutiker, åkerier samt inom hälso och sjukvård m fl.


Ekonomicentrum i Örebro AB

Kilsgatan 3
703 54 Örebro

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Mycket kunnig och hjälpsam

Med sin långa erfarenhet har byrån mycket kunskap inom olika områden och är mycket hjälpssamma.

- Bertram
Omdöme skapat 10/11/2020