4.14 / 4 Omdömen

Grön Redovisning AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Grön Redovisning AB.

Grön Redovisning AB är en digital redovisningsbyrå med fokus på papperslös redovisning och digitala lösningar. Företaget drivs av mig (Alexander Entesarian) och startades upp under 2011. De flesta företagen som anlitar Grön Redovisning är miljöprofilerade företag, men även andra typer av verksamheter som webbhandel och skolverksamheter använder tjänsterna. Det som kanske skiljer min verksamhet från andra byråer är att jag har ett jordnära och medvetet tänk där jag ofta vill se "the bigger picture" av det jag arbetar med istället för att bara gå på autopilot. För mig är det inte bara redovisningsuppdraget som är i fokus utan jag vill kunna bidra med något större, att jag levererar mer en bara redovisningen. Jag gillar att känna mig engagerad i verksamheten och att kunna finnas som ett bollplank till mina klienter, jag vill kunna vidga deras vyer så att de får ett större grepp om verksamheten.


Grön Redovisning AB

Gnejsvägen 20 B
752 42 Uppsala
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Rådgivning
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Bra respons och service.

Förtroendeingivande, förestående och kunniga.

- Stefan Kazkiowski
Omdöme skapat 14/04/2021

Bra kvalitet och service till ett bra pris!

Jag har jobbat med Alex i över 5 år i olika former och har varit väldigt nöjd med vårt samarbete. Det har varit en stor trygghet och ett nöje att jobba med Alex som redovisningskonsult och jag ser fram emot ett bra fortsatt samarbete.

- Mait Soosalu
Omdöme skapat 22/06/2020

Väldigt nöjd

Jag hade inte klarat mig utan grön redovisning 🍀
Mycket bra service

- Claudia
Omdöme skapat 22/06/2020

Personlig service

Bra, snabb och personlig service!

- Viktor
Omdöme skapat 22/06/2020