4.25 / 1 Omdömen

Juristteamet i Linköping AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Juristteamet i Linköping AB.

Vårt företags varumärke bygger på det kända latinska citatet:

”Mea mihi conscientia pluris st quam omnium sermo. – Mitt samvete är mig mer värt än allt tal. ”

För oss innebär detta att våra kunder ska veta att vi har gjort allt för dem. När kunderna träffar oss de ska känna trygghet och att vårt uppdrag uppfyllde kundernas förväntningar.

\- Vårt mål är att göra våra juridiska tjänster tillgängliga och begripliga för alla. Juridik är ett komplext område, vilket förklarar varför den svenska juristutbildningen är 4½ år lång, och således blir det svårt att summera hela områdes innehåll här. Det viktigaste att veta är kanske att det inte alltid finns ett givet svar på alla frågor. Därför är de flesta jurister specialister i vissa specifika jurisidiska ämnen. Det vi specialiserar oss i är familje- och arvsrätten samt arbetsrätten.

Familjerätt och arvsrätt: regler som rör par- och familjerelationer samt arv, testamente och bodelning.

Arbetsrätt: arbetstagarens rättigheter och skyldigheter.

\- Med en lång arbetserfarenhet inom olika företag och branscher, får man en bred kunskap och expertis inom många olika ämnen. Man brukar säga att övning ger färdighet och att erfarenhet ger insikt. Med olika bakgrunder, utbildning och erfarenheter, har vi som målsättning att hjälpa företag och organisationer att växa: i kompetens, personalfrågor, omsättning och som människor.

Ledarskap och organisation är ett komplext ämne, men med vår egen utbildade ledare kan vi hjälpa er med coachning, rådgivning, arbetsrättsliga frågor, med mera.

Arbetsrätten är även det ett komplext område, som omfattar ett flertal lagar som fastställer vilka rättigheter och skyldigheter arbetstagare och arbetsgivare har på arbetsplatsen. Vi erbjuder rådgivning i alla sorters arbetsrättsliga frågor – till både arbetstagare och arbetsgivare. Som arbetsgivare måste man ta hänsyn till både lagar och kollektivavtal. Att göra fel kan bli kostsamt. Vi vägleder er genom arbetsrättens regelverk och hjälper er att ta fram relevanta och korrekta handlingar. Vi kan även biträda vid förhandling med facket.

Tveka därför inte att kontakta oss så snart ni står inför en fråga som rör både anställda och arbetsgivare.



Juristteamet i Linköping AB

Klostergatan 42
582 23 Linköping

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Rekomenderar stark

Almina blev min offentliga biträde efter att jag sökte asyl i Sverige. Hon är så lojal, lyhörd, omtänksam och vill alltid den bästa för sina klienter enligt min upplevelse. En av mina kompisar fick avslag tre gånger av migrationsverket och Almina tog hans ärende helt kostnadsfritt. Hon är mycket kunnig inom sitt område och en god person som lägger energi på och kämpar för sina klienter.

- Mahdi
Omdöme skapat 20/09/2020