4.57 / 4 Omdömen

NPI Consulting

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från NPI Consulting.

Välkommen till NPI Consulting!
Oavsett om ditt företag är nystartat eller etablerat, mindre eller större så kan vi hjälpa dig med det du behöver! Med en erfarenhet på ca 25 år i branschen så kan vi hjälpa er med det ni behöver såsom löpande bokföring, fakturering, deklarationer, bokslut och rådgivning. Kundrelationen är viktig för oss! Vi tror på hög service och bra kvalitet, vi är flexibla när det behövs, vi ger kompetent rådgivning och vi tar fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen anpassad till era behov!



NPI Consulting

Dörrödsvägen 7
247 61 Veberöd
  • Redovisningskonsult

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Deklaration Privat
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Tryggt, genuint och bra service

Jannica är go och glad, håller deadlinens, är snabb med noggrannhet, bra på att informera, och se till så bästa lösningarna är på plats. Det finns aldrig något oklarheter, Jannica ser alltid till att ta reda på info och lösa frågor och ev. problem.
Det känns både personligt, tryggt och proffsigt!

- Maria
Omdöme skapat 02/05/2023

Fantastisk!

Jannica är väldigt kunnig, hjälpande och har ett service-tänk utöver det vanliga. Engagerad och alltid ett leende på läpparna. Lösningsfokuserad!

- Malin
Omdöme skapat 02/05/2023

Proffsig, effektiv och bra attityd!

Jannica skötte vår bokföring proffesionellt. Hon har ett personligt men proffsigt bemötande. Är insatt i det mesta och ger bra tips och råd. Kommunikationen fungerar lika bra digitalt som personligt.

- Angelica
Omdöme skapat 02/05/2023

Fantastisk service och fint samarbete

Jannika är kunnig och erbjuder fantastisk service

- Petra G
Omdöme skapat 01/05/2023