6530 Redovisning KNA AB Karlskrona
Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews
6530 Redovisning KNA AB Karlskrona
Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews

Information

Liten byrå i Karlskrona, Blekinge, som erbjuder fullskalig hjälp till våra kunder. Inget ärende är för stort eller för litet. Byrån startades efter ett val av att lämna de större drakarna i branschen för att istället satsa på mer marknadsmässiga priser, men framförallt att för att erbjuda en fenomenal tillgänglighet. Som företagare kan frågorna uppstå när som och därför är också tanken att ni ska kunna nå oss när som. Vi hjälper er med allt kring företagande. Du är hjärtligt välkommen!
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Med erfarenhet och kunskap från de stora byråerna, men med större engagemang och tillgänglighet så brukar kunderna bli nöjda. Med tydlig kommunikaton och bra leverans blir det inte några tveksamheter.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När kundens förväntningar överträffas. Det kan vara genom bättre leverans, effektivare hantering eller rådgivning som tar deras verksamhet framåt. Är inte kunden som minst nöjd, då har vi misslyckats.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Konkreta tips om vad som krävs för att växa, analysera flaskhalsar för att öka lönsamhet eller renodla verksamheten. Det finns alltid något som kan göras för att optimera ett företags utveckling.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Fakturering
Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Lekmannarevision
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews
Jens Näsström för 4 år sedan
Jag har fått mycket kompetent, proaktiv och smidig hjälp. Det var lite krångligt för mig att få fram underlaget, men Andreas har varit tålmodig och guidat mig på ett mycket trevligt sätt. Absolut topp-rekommendation från min sida.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget