4.73 / 8 Omdömen

Åhnberg & Partners AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Åhnberg & Partners AB.

Åhnberg & Partners grundades 2008 och är en flexibel ekonomibyrå som erbjuder heltäckande ekonomisk service och kvalificerad affärsjuridisk rådgivning. Vårt breda utbud anpassas alltid efter kundens behov och vi sköter alltifrån det lilla till det stora, både kort- och långsiktigt. För många av våra kunder fungerar vi som extern ekonomiavdelning och sköter all ekonomisk förvaltning. I dagsläget består bolaget av 20 redovisningskonsulter och hjälper cirka 700 kunder årligen.Åhnberg & Partners AB

BOX 45136
104 30 Stockholm
  • Ansvarsförsäkring
  • Avslutat Jur. kand.
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Super

Åhnberg leverar dynamisk och kunnig hjälp. Outstanding i bemötande och professionalism.

- Per Söderberg
Omdöme skapat 16/10/2017

Har äntligen fått en bra personlig kontakt och professionell hjälp med mitt företags ekonomiska arbete.

Efter en darrig uppstart har jag nu fått en bra och mycket proffsig revisor som ställer upp i ur och skur. Känns mycket tryggt och proffsigt.

- Eva LjungmanJansson
Omdöme skapat 15/10/2017

Bästa

Får jättebra hjälp av Minou

- Thomas heAgrell
Omdöme skapat 15/10/2017

Jättebra!

Grymma

- Daniel Skoglund
Omdöme skapat 13/10/2017

Personlig och snabb kommunikation!

Jag hade tur att bli rekommenderad till Åhnberg & Partners och har sen dess varit utomordentligt nöjd med alla deras tjänster. Dessutom har vi haft en väldigt bra, effektiv och personlig kontakt som jag uppskattar mycket.

- Daniel
Omdöme skapat 12/10/2017

Alltid till hjälp

Åhnberg & Partners är alltid till service, både via mail och på kontoret. Bra bemötande och kompetent personal!

- Namo
Omdöme skapat 11/10/2017

Hög tillgänglighet och snabb leverans

Under mina sju år hos "Åhnbergs" har jag hela tiden blivit behandlad oerhört professionellt oavsett vem jag haft kontakt med, eller vad mitt ärende handlat om. Något som jag uppskattat extra mycket är den höga tillgängligheten för mig som kund. Om jag haft några frågor som krävt snabba svar så har man alltid svarat mig omgående, antingen per telefon eller via mejl. Har det varit ngt mer omfattande ärende har jag alltid blivit erbjuden en tid med min kontaktperson hos företaget. Alltid hög leverans och ett professionellt bemötande.

Rekommenderas mycket varmt för såväl det lilla(egen erfarenhet) som det medelstora (andra jag talat med som använder Åhnberg & Parters) företaget.

- Henrik Kvarnlöt
Omdöme skapat 05/10/2017

Trygg och flexibel redovisninghjälp

Som ensam företagare med många uppdrag och lite tid ger Åhnberg & Partners mig en ovärderlig trygghet i sitt kunnande och i sin flexibilitet. Jag har låtit Åhnberg & Partners sköta min löpande redovisning under tre år och jag har aldrig blivit besviken. Tvärt om, påminns jag ofta om varför jag låter proffs med kunskap om den bransch jag verkar sköta något så avgörande som min ekonomi.

Personligt, proffsigt och hela tiden med mitt företags bästa för ögonen. Jag känner mig både sedd och trygg som kund hos Åhnberg & Partners, varför jag vill ge min handläggare och företaget i stort mina allra bästa rekommendationer.

- Johanna Broman
Omdöme skapat 04/10/2017