4.25 / 1 Omdömen

Accountify AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Accountify AB.

Accountify grundades i Stockholm 2015, med målet att göra det enklare för entreprenörer att driva företag. De senaste åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss och fler människor väljer att starta och driva egna företag. Vi ser en värld som går mot att människor själva vill styra sin tid och dagens teknik gör det möjligt. Vår målsättning är att göra företagande så enkelt, säkert och framförallt så smidigt som möjligt. Idag är Accountify ett företag med en unik nisch inom redovisningsbranschen. Accountify erbjuder en av marknadens mest flexibla ekonomilösningar för små och medelstora företag. Genom att använda MyAccountify frigörs tid och gör att alla kan driva företag på ett enkelt, säkert och smidigt sätt.

Få ut mer av din redovisning utan att ge mer av din tid. Vi tar dig dit!


Accountify AB  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Kompetent ekonomipartner

Accountify har hjälpt oss att digitalisera och förenkla våra redovisningsprocesser. Vi ser Accountify som vår ekonomiavdelning och de finns alltid till hands om vi behöver hjälp. Vi använder även deras tjänst ”MyAccountify” där vi får en bra överblick över företagets ekonomi samt de rapporter vi behöver för att styra verksamheten. Vi är mycket nöjda med Accountify!

- Urban Nordlund
Omdöme skapat 25/02/2016