AKEVO Höllviken
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
AKEVO Höllviken
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Erfarenhet, Engagemang

Akevo har lång erfarenhet av rådgivning och redovisning åt bostadsrättsföreningar. Akevo är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF, vilket ger en garanti för kompetens, kvalitet och utveckling inom de tjänster vi erbjuder. Vi arbetar med och har stor kunskap inom marknadens bästa redovisningsprogram för mindre företag. Vi har därför goda förutsättningar att vara engagerade och ge våra kunder bästa möjliga service

Vilja, Verksamhetsområde

Akevo vill utvecklas och vi vill att våra föreningar utvecklas. Vilja är en viktig del av drivkraften i all verksamhet. Akevo är verksamma i Skåne och främst i Malmö- och Lundområdet. Men med dagens teknik är avståndet inte inte längre något hinder och vi tar uppdrag i hela landet.

Oberoende

Akevo strävar efter att kunna hitta den för kunden bästa lösningen. Vi är därför inte uppbundna till någon organisation, förening eller företag. Liksom att det är självklart att våra kunder konkurrensutsätter våra tjänster, konkurrensutsätter vi våra samarbetspartners tjänster och innehåll. Detta tjänar alla på.

Vill ni ha en Oberoende och Ansvarskännande samarbetspartner och dessutom en Engagerad kundansvarig med ett stort Kontaktnät och med en stor Vilja att ni skall lyckas - anlita AKEVO.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Auktoriserad Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget