Amesto AccountHouse AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Amesto AccountHouse AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Amestokoncernen. Vi är idag en av de största nordenbaserade redovisningsbyråerna.

Hos Amesto AccountHouse kan vi erbjuda tjänster inom ekonomi, lön, HR, etableringstjänster, rådgivning mm. Alla våra anställda har lång och dokumenterad erfarenhet inom sina respektive kompetensområden. Flera av våra konsulter är auktoriserade inom lön eller redovisning.

Våra kunder är allt från små ägarledda bolag till stora koncerner och internationella bolag. Hos oss gör vi ingen skillnad på storlek på kund utan alla våra kunder är lika viktiga.

Vi har som mål att ge dig som kund möjlighet att fokusera på det du kan bäst och låta oss ta hand om det administrativa. Funktionalitet tillsammans med ledande programutvecklare gör att vi löpande arbetar för att ligga i framkant när det gäller service, IT och kompetens.

Vårt mål är att hitta den effektivaste lösningen för respektive kund. Det kan vara en standardlösning eller en helt avtalsanpassad branschlösning.

Vi arbetar varje dag för att förverkliga våra ledord, kommunikation, kvallitet och kompetens!

Kommunikation

Genom en löpande dialog med våra kunder bidrar vi till att öka kompetensen både hos våra kunder och internt hos AAH. En bra kommunikation ger oss styrka och möjlighet till ett nära och utvecklande samarbete med våra kunder.

Kvalitet

Vi skall bygga konkurrensfördelar genom att leverera bättre kvalitet än våra konkurrenter. Vi ska stärka vår position på marknaden genom att ständigt ligga i framkant med rutiner för kvalitetssäkring av våra leveranser.

Kompetens

Via kvalificerade rekryteringar, löpande kompetensutveckling hos både medarbetare och chefer ska vi bygga konkurrensfördelar. Vårt mål är 100% nöjda medarbetare. Goda medarbetare är goda ambassadörer och det genererar bättre utfört arbete och resultat för våra kunder.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: www.amestoaccounthouse.se
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Lönekonsult
Medlem i SRF
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget