Angserud ekonomi & redovisning Vittinge
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Angserud ekonomi & redovisning Vittinge
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

_**Varför ta hjälp av Angserud ekonomi & redovisning?**_

Som företagare är det viktigt att hålla nere sina kostnader. Men vissa kostnader kan faktiskt spara pengar åt dej. Att låta någon ta hand om ekonomidelen kan ofta vara en bra affär. Då får Du möjlighet att lägga Din tid på det Du själv är bäst på istället.

Vårt arbete här på Angserud ekonomi & redovisning är att hjälpa till med alla utmaningar på den ekonomiska sidan och se till så att våra kunder kan sova gott om natten! Vi tar tag i allt som ibland uppfattas som jobbigt och vi ser till att Du slipper stressa i sista minuten!

_**Vad gör vi?**_

Vi gör det mesta som handlar om företags administration och tar itu med allt Du behöver hjälp med. Exempelvis fakturering, in- och utbetalningar, reskontrahantering, löner, bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och övrig administration Hela idén är att Du bara gör det Du vill och kan göra. Vi tar hand om resten!

Angserud ekonomi & redovisning bemannar även direkt ute hos kund om så önskas och arbetar då i Era programvaror och skapar rutiner för administration, bokföring samt dokumentation
Svenska
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Anna Bergström för 7 år sedan
Snabb o kunnig personlig service

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget