0.00 / 0 Omdömen

Anibra Balance Consulting

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Anibra Balance Consulting.

Anibra Balance Consulting är ett mindre redovisningsföretag i Göteborgsregionen.
Vi kan assistera med allt ni behöver vad gäller den ekonomiska redovisningen i ert företag. Målsättningen är att förenkla livet för er som företagare så att ni, utan bekymmer, kan lägga kraft på att föra ert företag framåt och slipper lägga ner dyrbar tid på administrativa rutiner. Vi strävar efter att vara en komplett redovisningsbyrå som genom bra lösningar kan bidra till en kostnadseffektiv redovisning. Med en nära personlig kontakt utför vi uppdrag i god tid.

Min personliga bakgrund är gedigen. Är utbildad ekonom och har varit verksam som anställd i affärsvärlden i Sverige sedan länge, de senaste 20 åren som ekonomiansvarig och ledare/coach i större företag med hög omsättning. Att jobba under tidspress och tuffa förhållanden är inte främmande för mig. Har kunskap om det mesta som kan hända på ekonomiområdet i ett företag och jag gör mitt yttersta för att tillgodose era önskemål, stora som små och ser fram mot ett givande samarbete så att ni får balans i Ert företags ekonomi!
Välkommen att kontakta mig för mer information!Anibra Balance Consulting

Skogens Gård 17
423 50 Torslanda

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här