Baker Tilly MLT KB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Baker Tilly MLT KB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Det första du märker är vårt personliga engagemang i dig och ditt företag. Och hur vi kopplar samman styrkan av att själv äga vår lokala verksamhet med resurserna i det världsomspännande nätverket i Baker Tilly International. Det bästa av två världar, helt enkelt.
revision image

Vi förstår din verklighet

Vi tar oss alltid tid att lyssna på dig. Och när vi pratar försöker vi göra det på ett rakt och obyråkratiskt sätt. Våra råd till dig är praktiska och affärsorienterade. För vi förstår entreprenörsdrivet företagande. Helt enkelt för att vårt eget företagande har sin grund i entreprenörskap. Vi äger och driver själva vårt lokala Baker Tilly-kontor. Så när vi pratar med dig gör vi det som en företagare till en annan. Som förstår din verklighet och dina utmaningar. Vår starka lokala förankring skapar också en verklig närhet och tillgänglighet för dig. Det är vår ambition att samma personer ska stötta dig år efter år. Med få personalbyten får du den kontinuitet i relationen med oss som bäst gynnar dina affärer långsiktigt.

Vi är en av regionens största och mest välrenommerade redovisnings- och revisionsbyråer och har funnits sedan 1980. Vi har kontor i Malmö, Lund och Trelleborg med drygt 60 kompetenta och erfarna medarbetare som hjälper dig med det mesta från den dagliga bokföringen med lönehantering och skattedeklarationer, till revision, skatte- och företagsrådgivning och bokslut med årsredovisningar och företagsdeklarationer.
Svenska , English

Certifieringar

Medlem i FAR
Auktoriserad Revisor
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Revisionstjänster
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget