BDO AB Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
BDO AB Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Varmt välkommen till vårt kontor på Första Långgatan 26 i Göteborg. Vi är drygt 100 engagerade specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid strävar efter att ligga steget före. Och dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en fika!

Vårt huvudsakliga fokus är ägarledda bolag och personerna bakom dem. Men vi har även bred erfarenhet från arbete med noterade bolag, stiftelser och ideella föreningar. Vi har specialister inom alla branscher och är särskilt stolta över vår spetskompetens inom shipping/rederi, bygg/fastighet och handelsföretag. Vår internationella organisation ger dig som kund tillgång till en global revisions- och konsultorganisation bestående av 55 000 medarbetare, i drygt 140 länder.

Hjälp inom fyra områden

Vårt mål är att ger er starkare kontroll över er verksamhet, så att ni kan undvika riskerna och fokusera på era affärsmöjligheter.

Rådgivning: företagsvärdering, acquisition, due diligence, vendor due diligence, M & A, generationsskiften och verksamhetsutveckling.

Revision: revision av finansiella rapporter och andra granskningstjänster.

Skatt: heltäckande svensk och internationell beskattning.

Företagsservice: löner, bokföring, bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningar.

Siffrorna bakom människan

Vi finns här, alltid beredda att ställa upp när du behöver oss. Förutom att hålla en hög nivå på det vi levererar tycker vi att det är viktigt med en trevlig atmosfär och en prestigelös relation, såväl mellan kollegor som gentemot kunder. Långsiktiga relationer och samarbeten är värdefulla för oss och vi jobbar i team för att på bästa sätt ge dig rätt rådgivning och service.

Och förresten, du vet väl att BDO nu än en gång tog förstaplatsen i kundnöjdhet bland landets revisionsbyråer? Kom gärna in till oss och se vad vi kan hjälpa dig med, dörren står alltid öppen för dig och nya möjligheter.

Hoppas att vi ses.
Svenska

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget