0.00 / 0 Omdömen

BDO Helsingborg AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från BDO Helsingborg AB.

Varmt välkommen till vårt nya kontor på Hälsovägen 47 i Helsingborg. Vi är specialister inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice som brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid strävar efter att ligga steget före. Och dessutom gillar vi att träffa er – så kom gärna in på en fika!

BDO i Sundets pärla

Vårt specialistområde är ägarledda och familjeägda bolag. Men inom våra fyra väggar arbetar även personer med stor erfarenhet av andra företagsformer som stora bolag, stiftelser, ideella föreningar och offentlig förvaltning.

Siffrorna bakom människan

Vi tycker själva att vi har ett roligt och stimulerande arbete där vi vägleder och guidar dig i den riktning som är mest optimal för dig. Långsiktiga relationer är värdefulla för oss. Du som redan är kund hos oss vet även att vår dörr alltid står öppen för såväl gamla som nya kunder. Och förresten, du vet väl att BDO än en gång tog förstaplatsen i kundnöjdhet bland landets revisionsbyråer?

Vi ses.BDO Helsingborg AB

Hälsovägen 47
254 42 Helsingborg
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Revisor
  • Medlem i FAR
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här