Benjamin Consulting AB Upplands Väsby
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Benjamin Consulting AB Upplands Väsby
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

BCAB är en modern och nytänkande redovisningsbyrå. Vi är specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Bolaget grundades år 2018.

Vår affärsidé är att med kort framförhållning hjälpa våra kunder med redovisningstjänster, rådgivning samt bolagsbildande. att täcka upp personalbehov på ekonomiavdelningen med våra erfarna och vassa ekonomer. Vi hjälper även våra kunder med deras projekt och förändringar. Självklart erbjuder vi även våra kunder de traditionella bokförings- och redovisningstjänsterna.

Detta sker genom nära och engagerade relationer med våra kunder och en enorm passion och arbetsglädje.

Vårt arbetssätt kännetecknas av ett stort engagemang, smarta arbetsverktyg, en hög grad av personligt ansvarstagande samt en stark tro på människors vilja att åstadkomma goda resultat.

Vi gör det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet medan vi sköter resten. Tack vare våra duktiga redovisningsekonomer och smarta IT-system kan vi erbjuda våra kunder traditionella bokförings- och redovisningstjänster. Vi använder smarta och effektiva program. Detta gör våra tjänster och service till våra kunder bättre och även billigare. Billigt, smidigt och enkelt.

Vi tror att en bra ekonomi är grunden till ett bra och lyckat samhälle. Vi vill därför vara med och hjälpa svenska företag att maximera sin potential och tillsammans bygga ett bättre samhälle.

Vi hjälper människor och företag till framgång inom från ekonomiområdet.

Vi erbjuder våra kunder rätt kompetens, vid rätt tidpunkt
Svenska , العربية , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Med rätt attityd och vilja är allting möjligt!

Varför väljer kunder din byrå?

Smidigheten samt den personliga relationen och uppmärksamheten.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När rätt kompetens och hjälp finns tillgänglig när kunden vill/behöver.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag kan hjälpa med de administrativa delarna, så som bokföring, bokslut, ärendehantering etc. Jag agerar gärna rådgivare till mina klienter och hjälper de till utveckling och framgång. Företagaren är bäst på sin affär, jag sköter allt annat i bakgrunden. Rätt person på rätt plats skapar framgång.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Martin för 2 år sedan
Har använt Benjamins expertis i många år. Vill man ha professionell hjälp med siffrorna samt en underbar personen bakom det så ska man absolut anlita Benjamin Consulting AB!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget