4.50 / 3 Omdömen

Benjamin Consulting AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Benjamin Consulting AB.

BCAB är en modern och nytänkande redovisningsbyrå. Vi är specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Bolaget grundades år 2018.

Vår affärsidé är att med kort framförhållning hjälpa våra kunder med redovisningstjänster, rådgivning samt bolagsbildande. att täcka upp personalbehov på ekonomiavdelningen med våra erfarna och vassa ekonomer. Vi hjälper även våra kunder med deras projekt och förändringar. Självklart erbjuder vi även våra kunder de traditionella bokförings- och redovisningstjänsterna.

Detta sker genom nära och engagerade relationer med våra kunder och en enorm passion och arbetsglädje.

Vårt arbetssätt kännetecknas av ett stort engagemang, smarta arbetsverktyg, en hög grad av personligt ansvarstagande samt en stark tro på människors vilja att åstadkomma goda resultat.

Vi gör det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet medan vi sköter resten. Tack vare våra duktiga redovisningsekonomer och smarta IT-system kan vi erbjuda våra kunder traditionella bokförings- och redovisningstjänster. Vi använder smarta och effektiva program. Detta gör våra tjänster och service till våra kunder bättre och även billigare. Billigt, smidigt och enkelt.

Vi tror att en bra ekonomi är grunden till ett bra och lyckat samhälle. Vi vill därför vara med och hjälpa svenska företag att maximera sin potential och tillsammans bygga ett bättre samhälle.

Vi hjälper människor och företag till framgång inom från ekonomiområdet.

Vi erbjuder våra kunder rätt kompetens, vid rätt tidpunktBenjamin Consulting AB


194 47 Upplands Väsby
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Proffsigt och kunnig!

Har använt Benjamins expertis i många år.
Vill man ha professionell hjälp med siffrorna samt en underbar personen bakom det så ska man absolut anlita Benjamin Consulting AB!

- Martin
Omdöme skapat 20/10/2021

Helt rätt!

Har använt Benjamins redovisnings hjälp i många år. Vill man hålla koll på sina siffror och samtidigt få en fantastisk människa bakom det så ska man absolut anlita Benjamin Consulting AB.
Rekommenderas starkt!

- Ara
Omdöme skapat 20/10/2021

Professionell service

Utmärkt redovisnings hjälp och kommunikation. Rekommenderar starkt.

- Alex
Omdöme skapat 19/10/2021