0.00 / 0 Omdömen

Benjamin Consulting AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Benjamin Consulting AB.

BCAB är ett modernt och nytänkande konsultbolag/redovisningsbyrå. Vi är specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet, främst inom redovisning, controlling och ledande befattningar inom dessa områden. Bolaget grundades år 2018 av Paul Benjamin, som alltjämt är VD och interim konsult/redovisningskonsult.

Vår affärsidé är att med kort framförhållning hjälpa våra kunder att täcka upp personalbehov på ekonomiavdelningen med våra erfarna och vassa ekonomer. Vi hjälper även våra kunder med deras projekt och förändringar. Självklart erbjuder vi även våra kunder de traditionella bokförings- och redovisningstjänsterna.

Detta sker genom nära och engagerade relationer med våra kunder, med ett starkt nätverk av de bästa konsulterna samt en enorm passion och arbetsglädje. Vi riktar in oss på marknadens främsta talanger och agerar som en modern karriärpartner till våra konsulter.

Vi gör det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet medan vi sköter resten. Tack vare våra duktiga redovisningsekonomer och smarta IT-system kan vi erbjuda våra kunder traditionella bokförings- och redovisningstjänster. Vi använder smarta och effektiva program. Detta gör våra tjänster och service till våra kunder bättre och även billigare. Billigt, smidigt och enkelt.

Vårt arbetssätt kännetecknas av ett stort engagemang, smarta arbetsverktyg, en hög grad av personligt ansvarstagande samt en stark tro på människors vilja att åstadkomma goda resultat.

Vi tror att en bra ekonomi är grunden till ett bra och lyckat samhälle. Vi vill därför vara med och hjälpa svenska företag att maximera sin potential och tillsammans bygga ett bättre samhälle.

BCAB hjälper människor och företag till framgång inom från ekonomiområdet.

Vi erbjuder våra kunder rätt kompetens, vid rätt tidpunkt.Benjamin Consulting AB


194 47 Upplands Väsby
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här