Bergelin Business Management AB Örebro
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Bergelin Business Management AB Örebro
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

Bergelin Business Management AB är en businessmanagementbyrå som erbjuder högkvalitativa administrationstjänster för små och medelstora företag. I ett nära samarbete med uppdragsgivaren utformas dessa för att på bästa sätt möta de specifika behoven för det enskilda uppdraget. Vi finns tillgängliga för att möta upp och hantera helheten gällande behoven avseende administration, redovisning, ekonomisk rådgivning, skatter, juridik och administrativ ledning. På de flesta uppdragen är vi delaktiga i allt från löpande dagliga administrativa rutiner, företagsledning till utformande av övergripande affärsstruktur.

Managed by BBM - Advice, develop & account
Advice - Som en del av BBM-familjen strävar vi efter att förmedla trygghet till dig i ditt företagande där du ges möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet medan vi backar upp med det stöd din verksamhet kräver. Vi finns där som ditt rådgivande bollplank såväl när det gäller dina vardagliga ställningstaganden som när det gäller mer övergripande strukturella förändringar och vägval. Vi ger dig den helhetslösning ditt företag behöver.

Develop – Vilket är ditt nästa steg? I vilken riktning kan förbättring nås? Vad saknas i din verksamhet? Hos BBM finner du en partner och tillsammans lyfter vi frågeställningarna för att möjliggöra ditt bolags vidareutveckling.

Account - Med vår gedigna erfarenhet av redovisningsfrågor och hantering av skatteärenden säkerställs en korrekt hantering mot berörda myndigheter. Genom att anlita oss vänder du dig till en byrå som kontinuerligt vidareutbildar sin personal för att alltid vara uppdaterade utifrån de gällande regelverken som styr en korrekt hantering av ditt bolags administration.
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Advice - Develop - Account

Varför väljer kunder din byrå?

Våra klienter håller ofta fram vår personliga kontakt och engagemang och den tillit de känner till oss samt fördelen med helhetsgreppet över verksamheten till ett fast avtalat pris.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att vi med vår expertis lyft klienten i hanteringen av ett ärende och gemensamt funnit en ny lösning.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Via god förståelse för klientens situation och förutsättningar finner vi ett upplägg och struktur som passar.
Allt ifrån löpande flöden till övergripande affärsstruktur.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Jacob Gejler för 3 år sedan
Vi är mycket nöjda med BBM. De har stor kunskap och engagemang för alla våra bolag där de är delaktiga. BBM har tagit ett helhetsgrepp och är en trygg och personlig partner som tar sitt uppdrag på största allvar. Rekommenderas varmt!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget