4.25 / 1 Omdömen

Best Case AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Best Case AB.

Vi hjälper små och medelstora företag att utvecklas. Oavsett om du behöver hjälp med löpande bokföring, bokslut, deklarationer, kontakter med myndigheter, juridik, hjälp med att analysera din verksamhet eller att presentera din verksamhet.

Kompetens och personligt engagemang är våra ledord och våra uppdrag är ofta långsiktiga men vi kan också hjälpa till i kortsiktiga projekt.

Vi är ingen konventionell redovisningsbyrå i den meningen att vi kan och gärna arbetar proaktivt för att ge dig de beslutsunderlagen som du behöver för att utveckla din verksamhet. Naturligtvis kan vi göra även allt det du kan förvänta dig av en redovisningsbyrå. Våra kunder omsätter från 1 MSEK -300 MSEK och oavsett storlek är alltid vårt engagemang 100%.Best Case AB

FRUVIKSVÄGEN 2
139 34 Värmdö
  • Ansvarsförsäkring
  • Avslutat Jur. kand.
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Kompetens och personligt engagemang

Låg efter med bokföringen och hade problem med Skattemyndigheterna och vissa leverantörer. Fick enormt snabb respons och inom loppet av en vecka fick jag återrapportering om att dom arbetat i kapp min bokföring och kontaktat både myndigheter och leverantörer. Dom löste mina problem på en vecka som jag oroat mig för under nästan ett år.

- Rickard Berg
Omdöme skapat 02/06/2017