Best Case AB Värmdö
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Best Case AB Värmdö
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi hjälper små och medelstora företag att utvecklas. Oavsett om du behöver hjälp med löpande bokföring, bokslut, deklarationer, kontakter med myndigheter, juridik, hjälp med att analysera din verksamhet eller att presentera din verksamhet.

Kompetens och personligt engagemang är våra ledord och våra uppdrag är ofta långsiktiga men vi kan också hjälpa till i kortsiktiga projekt.

Vi är ingen konventionell redovisningsbyrå i den meningen att vi kan och gärna arbetar proaktivt för att ge dig de beslutsunderlagen som du behöver för att utveckla din verksamhet. Naturligtvis kan vi göra även allt det du kan förvänta dig av en redovisningsbyrå. Våra kunder omsätter från 1 MSEK -300 MSEK och oavsett storlek är alltid vårt engagemang 100%.
British English , русский , Español , Svenska

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Avslutat Jur. kand.
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Rickard Berg för 6 år sedan
Låg efter med bokföringen och hade problem med Skattemyndigheterna och vissa leverantörer. Fick enormt snabb respons och inom loppet av en vecka fick jag återrapportering om att dom arbetat i kapp min bokföring och kontaktat både myndigheter och leverantörer. Dom löste mina problem på en vecka som jag oroat mig för under nästan ett år.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget