Blåbärsvägen Redovisning AB Landvetter
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
Blåbärsvägen Redovisning AB Landvetter
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews

Information

Blåbärsvägen Redovisningsbyrå AB drivs av mig, Agneta Edgren, och jag arbetar som frilansande CFO med helhetsansvar i aktiebolag av varierande storlek, med redovisningsprincip K2 och K3. Byråns inriktning idag är framförallt bolag verksamma inom musikbranschen - skivbolag, musikproducenter och bolag som ägs och drivs av artisten själv.

Jag sköter allt inom ekonomi, såsom redovisning, bokslut, budget och prognoser, skatt och momsdeklarationer, royaltyhantering och avräkningar. Jag hanterar även löner samt stöttar när företaget ska växa med kalkyler för investerare och banklån, nyemissioner, fusioner och företags- och inkråmsöverlåtelser.

Jag motiveras av engagemanget hos entreprenörer och jag älskar när jag genom min kunskap och professionalism kan hjälpa dessa att fokusera på sin kärnverksamhet. Det jag hittills gjort i flertalet bolag är att skapa ordning i en många gånger kaotisk tillvaro och därmed hjälpt ledning och entreprenörer att se helheten, förstå hur ekonomin hänger ihop med resterande verksamhet och hur denna kan användas för att strategiskt planera för företagets fortsatta tillväxt och framgång. Ett för många mycket uppskattat koncept!
Svenska , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

If you can dream it, you can do it.

Varför väljer kunder din byrå?

Kunder väljer min byrå för mitt personliga och vänliga bemötande, min professionalism och förmåga att med värme skapa ordning, struktur och att jag utför ekonomiarbete av mycket hög kvalitet.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse är när kunden tack vare ordning och överblick förstår hur ekonomin hänger ihop med verksamheten och utifrån detta kan fatta smarta strategiska beslut framåt, med ett lugn över framtiden tack vare genomarbetade budgetar och likviditetsprognoser.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag kan hjälpa företag utvecklas genom mitt analytiska förhållningssätt och min långa erfarenhet av ekonomihantering i tillväxtbolag.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 3 reviews
David Levinsson för 1 år sedan
Agneta är fantastisk. Hon är pålitlig, korrekt, snabb och hjälper mig med strategiska beslut samt har bra koll på nya effektiva tjänster som kompletterar och förenklar hennes arbete. Hoppas att få behålla Agneta så länge som mitt företag existerar.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget