0.00 / 0 Omdömen

Blåbärsvägen Redovisning AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Blåbärsvägen Redovisning AB.

Blåbärsvägen Redovisningsbyrå AB drivs av mig, Agneta Edgren, och jag arbetar som frilansande CFO med helhetsansvar i aktiebolag av varierande storlek, med redovisningsprincip K2 och K3. Byråns inriktning idag är framförallt bolag verksamma inom musikbranschen med fokus på utgiven musik, samt bolag verksamma inom livescenen och bolag som ägs och drivs av artisten själv.

Jag sköter allt inom ekonomi, såsom redovisning, bokslut, budget och prognoser, skatt och momsdeklarationer. Jag hanterar även löner samt stöttar när företaget ska växa med kalkyler för investerare och banklån, nyemissioner, fusioner och företags- och inkråmsöverlåtelser.

Jag motiveras av engagemanget hos entreprenörer och jag älskar när jag genom min kunskap och professionalism kan hjälpa dessa att fokusera på sin kärnverksamhet. Det jag hittills gjort i flertalet bolag är att skapa ordning i en många gånger kaotisk tillvaro och därmed hjälpt ledning och entreprenörer att se helheten, förstå hur ekonomin hänger ihop med resterande verksamhet och hur denna kan användas för att strategiskt planera för företagets fortsatta tillväxt och framgång. Ett för många mycket uppskattat koncept!Blåbärsvägen Redovisning AB

Blåbärsvägen 1
438 34 Landvetter

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här