Bojen Totalredovisning AB Göteborg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Bojen Totalredovisning AB Göteborg
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Livbojen är ett företag som finns i närheten av Järntorget, centralt i Göteborg. Bolaget har funnits sedan mars 2011 och drivs av Ulrica Boje.

Vi har erfarenhet av redovisning för små och medelstora sedan 1995 och har lång och bred erfarenhet från många branscher. Om ni anlitar oss slipper ni tidsödande administrativt arbete samtidigt som ni har tillgång till professionell kunskap och beprövad erfarenhet. Ni kan koncentrera er på kärnverksamheten och låta oss leverera beslutsunderlag i form av budgetar och rapporter.

Vi kan hjälpa till med hela företagets ekonomi eller bara delar om det passar er bättre. Vi skräddarsyr tjänsten efter dina behov för att ge dig det stöd du behöver. Vi tror på en nära kontakt då det är viktigt för oss att ha en bra förståelse för våra kunders affärer.

Vi har väl inarbetade rutiner som kommer alla våra kunder till godo. Samtidigt är vi öppna för nya intryck och håller oss alltid uppdaterade vad gäller nya lagar och regler.

De tjänster som Livbojen Totalredovisning bland annat kan erbjuda är:

\*löpande bokföring

\*avstämningar

\*moms- och skatteredovisning

\*budgetering

\*kund- och leverantörshantering

\*fakturering

\*bokslut

\*årsredovisning

\*löneadministration

Med oss är ni i trygga händer. Välkommen!
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Bo Telén Andersen för 9 år sedan
Livbojen has actually been our life jacket. We need somebody to take over the administrative work related to IT Optimiser AB. I could not imagine anybody doing it better than Livbojen.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget