4.40 / 2 Omdömen

Nils Owe Engström

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Bokhållaren & Partners Shared Services AB.
Bokhållaren & Partners är en byrå som tillhandahåller det lilla och medelstora företaget olika ekonomiska tjänster samt kvalificerad rådgivning. Vi har flera års erfarenhet inom branschen och vi har kontor i Stockholm samt Tierp, våra kunder finns över hela landet



Vi är en familjär byrå som förstår betydelsen av en god relation mellan oss och kunden. Vi sätter alltid kunden främst och värdesätter varje individ.


Det är viktigt för oss att med jämna mellanrum träffas och följa upp resultatet för att ge råd på hur du kan effektivisera och öka lönsamheten inom ditt företag.



Vi gör allt från grundbokföring till bokslut, deklarationer, kvalificerad företagsrådgivning samt administration av löner och personalfrågor. Företaget arbetar främst inom tre segment: redovisning, lön samt kvalificerad företagsrådgivning.



Hur mycket hjälp du behöver är upp till dig, vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov och önskemål. Vi utformar, tillsammans med dig, en lösning som passar just ditt företag. Presentera dina önskemål, så arbetar vi fram en plan och offert till dig.



Vi värdesätter tillgänglighet och ser det som en viktig del i vår verksamhet, för att du ska känna dig trygg. Oavsett om du vill ha en helhetslösning eller hjälp med olika delar, finns vi där för att hjälpa dig.


  • Vår kompetens ligger i vår bredd. Vi är en byrå som erbjuder dig allt från administration till IT- policys, skattefrågor och företagsutvecklingen och vår huvudsakliga kunder ligger i små och mellanstora företag. De som inte själv kan egna avdelningar för

Inga certifieringar har angivits

Inga erfarenheter har angivits

Inga utbildningar har angivits

Inga kurser har angivits

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Native or bilingual proficiency
  • tyska -
    Professional proficiency
  • franska -
    Limited working proficiency