Bokoredo AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Bokoredo AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Bokoredo är redovisningsbyrån med auktoriserade konsulter som erbjuder moderna, smidiga och kvalitativa bokföringstjänster till marknadens lägsta priser. Vår filosofi är att alltid sätta kunden först, och tack vare modern teknik finna smidiga och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Vi tror på personliga kontakter och långsiktiga samarbeten.

Bokoredo är därmed en trygg helhetsleverantör för dina redovisningsbehov som inte bara tar hand om ditt företags ekonomi, vi förbättrar den.

Läs mer om oss på www.bokoredo.se
Svenska , English , British English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Sveriges smartaste redovisningsbyrå!

Varför väljer kunder din byrå?

Våra kunder kommer till oss för att vi erbjuder en digital tjänst med en personlig redovisningskonsult. Du får som kund alltså det bästa av två världar; en smidig tjänst och någon du alltid kan vända dig till för rådgivning.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När våra kunder får en personlig kontakt med sin redovisningskonsult och känner sig fullständigt trygga med att vi tar hand om deras företags ekonomi så de kan fokusera på att driva sin verksamhet; då känner vi att vi har gjort vårt jobb bra.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi har en dedikerad rådgivningsgrupp med auktoriserade redovisningskonsulter som tar vid när vi får mer komplexa frågeställningar från våra kunder. Men alla redovisningskonsulter som jobbar hos oss har lång erfarenhet och hjälper sina kunder med budgetering, likviditetsanalyser, månadsrapporter, optimalt löneuttag för ägare och mycket mer.

Certifieringar

Medlem i SRF
Auktoriserad Redovisningskonsult
Auktoriserad Lönekonsult
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget