4.63 / 5 Omdömen

Bolageriet AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Bolageriet AB.

Bolageriet erbjuder en unik tjänst, där du slipper all administration för ditt företag. Du fokuserar på det du gör bäst och Bolageriet sköter allt ifrån fakturering till färdig deklaration.Bolageriet AB

Vasagatan 16 4 tr
111 20 Stockholm
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Den bästa jag har hittar

Använt tjänsten i cirka fem månader. Enkel, snygg och tydlig. Bra med personlig kontakt och någon som svarar på frågor direkt. Klumpen i magen har försvunnit.

- Fredrik Wasting
Omdöme skapat 05/05/2017

Sååå nöjd!

Jag använder mig av Bolageriet så jag kan fokusera på det viktiga i mitt jobb – att vara kreativ. Pappershögar som växer och oron över när saker och ting ska in till Skatteverket är allt annat än kreativt. Bolageriet har verkligen hjälpt mig att bli av med den där klumpen i magen.

- Apachean Film Sweden
Omdöme skapat 22/09/2016

Bästa Redovisnings byrån

Helt fantastiskt smidigt, lätt och en otroligt bra mobil app. Mitt företag skulle inte fungerat utan Bolageriet.

- Tpc Stockholm
Omdöme skapat 20/09/2016

Så mycket mer än bara redovisning och fakturering!

Vem kunde tro att "bara en webbtjänst" kunde innehålla så mycket mer? Daglig hjälp i telefon, timmar med kvittosortering personligen, tips i allt stort som smått, från moms till avtal. Det finns en lika stor kompetens- och kunskapsbank som ett varmt hjärta - samt något väldigt ovanligt i dagens näringsliv: en _genuin_ omtanke för mig som företagare.

Jag kan med gott samvete släppa all bolagsadmin och ägna mig åt att göra det jag är bäst på, trygg i vissheten att Erik och hela hans team kommer stå upp för mig mot bluffakturor, eller dubbla fakturor jag fått, samt bevaka och skicka påminnelser av fakturor jag smidigt skickat via webbtjänsten - OCH påminner mig när jag varit lat och inte redovisat mina kvitton (oftast via mobilen, då är en lat när en till och med skjuter upp DET), så att jag inte glömmer.

När jag ringer blir jag alltid glad för de ser mig och får mig att känna mig välkommen. Ingenting är omöjligt för det trygga och leende teamet bakom Bolageriet, för det är alltid "toppen" och "inga konstigheter".

Till samma eller mindre pris än FrilansFinans - men SÅ mycket bättre!

Rekommenderar varmt denna billiga och generösa tjänst till alla.

- Rodrigo Muñoz, RDCS Growth & Development
Omdöme skapat 19/09/2016

Tack för allt!

Bolageriet & Erik Myrlöv har genom sin tjänst och deras omtänksamma service underlättat för mig i mitt företagande och gör så att jag får fokusera på det jag älskar och kan bäst, att skapa och vara kreativ!

- LeNoir PR
Omdöme skapat 16/09/2016