0.00 / 0 Omdömen

B.Q Accounting AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från B.Q Accounting AB.

BQ Redovisning har djup och bred erfarenhet av samtliga av de tjänster vi tillhandahåller. Vi jobbar mot alla branscher men specialiserar oss på: bemanning, bygg, städ, restaurang vård branscher samt bostadsföreningar. Vi vänder oss till både medelstora och större företag såväl som till privatpersoner som behöver hjälp med bokföring och redovisningstjänster samt offentlig sektorn, med hjälp av ett ung men rutinerad team.

Alla kunder är lika viktiga för oss – oavsett om du anlitar oss för att sköta hela den ekonomiska administrationen eller enstaka uppdrag. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade med det senaste inom skatteregler och juridik, så att du som kund hos oss är garanterad rätt rådgivning.

vår fokus har alltid och kommer alltid att vara kunden , det handlar inte om vad vi erbjuder utan om vad du behöver hjälp med, därför anpassar vi alltid våra tjänster för att uppfylla dina behov på bästa sättet och med ständig kundkontakt utan extra kostnader, tveka aldrig att ringa om du har en fråga eller kom in för ett möte. vi finns i Kista, Stockholm och Tyresö


Välkommen till Sveriges Tryggaste och Gladaste Redovisningsbyrå!

Besök gärna vår hemsida: www.Bqredovisning.seB.Q Accounting AB

Karlavägen 18
114 31 Stockholm
  • Ansvarsförsäkring
  • Medlem i SRF
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Lönekonsult
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här