Capella redovisning AB Upplands Väsby
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Capella redovisning AB Upplands Väsby
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi är en SRF-auktoriserad byrå med många års erfarenhet av redovisning. Att vi är en auktoriserad byrå innebär en kvalitetsstämpel och trygghet för dig som kund. Vi följer vår branschstandard REX så att allt blir rätt och riktigt och genomgår löpande kurser för att hålla oss uppdaterade på förändringar, skatter etc.
Vi erbjuder anpassade konsulttjänster som passar dig och ditt företag. Vi arbetar med att utveckla verksamheten tillsammans med våra klienter och vi använder oss av verktyg som ska förenkla vardagen både för dig som kund och för oss som byrå. Vi är angelägna om att våra klienter är aktiva i sin verksamhet och att vi gemensamt navigerar åt rätt håll för att nå era mål.

Svenska , English
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Vi är en liten, personlig byrå och som sätter kunden i fokus. Vi är väldigt flexibla och anpassar varje uppdrag efter kundens önskemål och behov.

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering
Lekmannarevision
Deklaration Privat
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget