CBJ Collection AB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
CBJ Collection AB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi är en ung, lättrörlig redovisningsbyrå som anpassar oss efter dina behov. Oavsett om det handlar om att ta hand om hela eller delar av ekonomin, rådgivning och affärsstrategier, eller att täcka upp med konsulthjälp vid tillfälliga eller återkommande arbetstoppar.
Vi älskar att lösa problem och drivs av att hjälpa företag att utveckla sin verksamhet. Hos oss får du inte bara en digital redovisningsprocess med marknadens bästa programvaror, utan också en hel del hjärta och engagemang. Så hör av dig till oss så styr vi upp något. Stort som smått.
Vi vet att behoven kan variera i oändlighet, även hos ett enskilt företag. Därför tror vi så mycket på den personliga kontakten, och möjligheten att anpassa våra tjänster efter det behov som finns. Vare sig det gäller ett nystartat företag eller en stor ekonomiavdelning.
Svenska , English , Dansk
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

If you can dream it, you can achieve it.

Varför väljer kunder din byrå?

Kunder väljer min byrå mycket på grund av att jag är flexibel och är tillgänglig. Men också för att jag visar mycket engagemang och intresse samt för att jag tycket det är viktigt med kundkontakt och att ha en god relation med mina kunder.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse för mig är när man känner sig välkommen och när det finns engagemang, intresse. Det är väldigt viktigt för mig att mötet känns personligt och att man skapar en god relation.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag kan hjälpa företag att utvecklas genom att vara engagerad och vissa mitt intresse till att göra det bästa möjliga för kunden, komma med tips & råd. Jag har drivit butik x antal år samt drivit företag med import och export av varor från olika länder och känner att jag har mycket kunskap om just företag och hur det är att driva företag både från början samt att kunna bibehålla och förbättra kommande affärer osv.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget