0 / 0 Omdömen

Cederblad & Co

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Cederblad & Co.

Cederblad & Co

Cederblad & Co är ett registrerat revisionsbolag med kontor i Kristianstad och Malmö. Sedan starten 1977 har vi hjälpt våra kunder med kvalificerade tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Idag är vi 20 specialister som hjälper dig att utveckla verksamheten och ekonomin. Vi har sju auktoriserade och godkända revisorer samt sex auktoriserade redovisningskonsulter.

Våra kunder är i första hand fåmansföretag men även olika typer av organisationer som t.ex. församlingar, banker och kommunägda företag. Vi hjälper alla typer av kunder, oavsett om verksamheten drivs som aktiebolag, handelsbolag, ekonomisk förening, stiftelse eller enskild firma.

Vi förstår din verklighet

För oss är det personliga engagemanget viktigt. Vi är en aktiv affärspartner och ett kreativt bollplank i ekonomiska frågor. Vi engagerar oss i ditt företag och vill att du ska bli framgångsrik. Våra medarbetare ger dig värdefull kompetens som kan vara avgörande för hur ditt företag lyckas. Vi har långsiktiga relationer med flertalet av våra kunder. Vi är själva företagare och förstår din verklighet. Med Cederblads får du en drivande partner och ett ovärderligt stöd vid din sida. Vi plockar ut spetskompetens för varje uppdrag. Ingenting är omöjligt.

Lokalsinne och världsvana

Cederblad spelar en aktiv roll för näringslivets utveckling lokalt och regionalt. Vi är starka på hemmaplan samtidigt som vi har ett värdefullt internationellt nätverk av specialister. Det skapar möjligheter för dig på den globala marknaden.

Kontakt:

Ingrid Petersson

044-187288

ingrid.petersson@cederblads.seCederblad & Co

Björkhemsvägen 11
291 54 Kristianstad
  • Medlem i FAR
  • Auktoriserad Revisor
  • Godkänd Revisor
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ge ditt omdöme här