4.57 / 4 Omdömen

CG Ekonomi AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från CG Ekonomi AB.

CG Ekonomi AB skräddarsyr lösningar efter dina önskningar och behov.
Vi har ett stort personligt engagemang i våra kunder och förser dom med ett brett spann av ekonomiska tjänster samtidigt som vi fungerar som bollplank och rådgivare.
Vi hjälper till att starta upp bolag och komma igång med bra rutiner så att arbetet blir effektivt, proffsigt och roligt.
Eller så har ni kört på ett tag och vill nu ta steget att lämna över ekonomiarbetet och administrationen för att helt fokusera på er verksamhet.
Vad ni än har för önskningar och behov så hjälper vi till att hitta den bästa och mest effektiva lösningen för just er.CG Ekonomi AB


184 40

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ingen fråga är en dum fråga

Jag hade inte haft den ekonomi jag har idag om det inte vore för CG Ekonomi. Jag kände direkt förtroende vilket gjorde att allt kunde synas ordentligt. Det bästa är att jag aldrig känner mig dum. Allt jag undrat över men inte vågat fråga om, frågar jag nu med nyfikenhet. Jag kan bolla idéer och tillsammans hittar vi nya lösningar och utmaningar. Jag är mycket tacksam för CG Eknomi.

- Carin Öhman
Omdöme skapat 12/05/2022

Tryggt. Korrekt. Vänligt.

Med CG Ekonomi får jag tillgång till en kunskapsbank i smått som stort oavsett frågor som rör den lilla enskilda firman eller delägarskapet i aktiebolaget. Allt som rör självdeklarationen med alla olika delar löses alltid smidigt, korrekt och väldigt professionellt. Jag har tagit CG Ekonomis hjälp under cirka 10 år och får alltid den bästa och mest trygga service jag öht kan tänkas behöva! Rekommenderar dom med glädje.

- Ola Andersson
Omdöme skapat 11/05/2022

Toppnivå!

CG Ekonomi är företaget som levererar på topp på alla nivån. Om något erbjuder de hög nivå av kunskap och kvalitet. De ger dessutom alltid den lilla extra personliga service och som skapar trygghet och tillit på alla plan! Det leder till att jag och mitt företag fullt ut kan fokusera på det vi är bra på medan CG Ekonomi har full översikt på allt som har med företagets ekonomi att göra.

- Silje Lea
Omdöme skapat 11/05/2022

Christel är både snabb, effektiv och otroligt noggrann.

Christel är både snabb, effektiv och otroligt noggrann. Tryggt kan vi fokusera på vår kärnverksamhet och hon hjälper oss med att siffrorna blir rätt. Hennes kunskap är ovärderlig för oss.
Daniel och Linda Moberg, DL Moberg AB

- DL MOberg AB
Omdöme skapat 05/05/2022