CT Ekonomitjänst Kungsängen
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
CT Ekonomitjänst Kungsängen
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

CT Ekonomitjänst tar hand om ditt företagets redovisning på ett effektivt sätt så du får tid över och kan fokusera på företagets kärnverksamhet. Utöver tjänster inom löpande redovisning, bokslut och deklaration kan vi erbjuda värdefull rådgivning som gynnar ditt företags affärsutveckling och lönsamhet. 

Vi arbetar gärna digitalt men vet att varje kund är unik och det är en del av vårt arbete att skräddarsy en lösning som är anpassad just för ditt företag.

Varmt välkommen till en personlig redovisningsbyrå med bred erfarenhet och goda referenser!
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Låt min erfarenhet bli en tillgång i ditt företag!

Varför väljer kunder din byrå?

Min fleråriga erfarenhet från både revisions- och redovisningsbranschen bidrar till att jag utöver löpande bokföring, bokslut och deklarationstjänster även kan erbjuda mina kunder kvalificerad rådgivning till ett konkurrenskraftigt pris.

Att jag är delaktig i allt från den löpande bokföringen till årsbokslutet gör mig mer insatt i mina kunders verksamhet vilket stärker min relation gentemot kunden.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Alla kunder vill bli sedda, stora som små! Jag vill att mina kunder ska känna att min insats bidrar till att utveckla verksamhetens affärer och lönsamhet.

Jag strävar efter att se möjligheter till utveckling i varje uppdrag. Min möjlighet till ett digitalt arbetssätt gör varje uppdrag tidseffektivt.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag lämnar aldrig en rapport okommenterad - bokföring och dess utfall är det bästa sättet att analysera hur ett företag mår. Det är det enklaste sättet att se vart ditt företag kan spara pengar och få bättre marginaler. Jag brinner för dessa analyser och tillsammans med dig som kund så ser jag möjligheter!

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Johan Jakobsson för 2 år sedan
Therese har förmågan att göra bokföring enkelt. På ett effektivt och noggrant sätt löser hon de delar av bokföringen som vi behöver hjälp med. Hon förklarar på ett sätt som gör att man enklare förstår, lätt att bolla sina funderingar med. Kan varmt rekommendera henne!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget