4.25 / 1 Omdömen

Daxion

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Daxion.

DAXION navigation™ hjälper till att navigera din affärsverksamhet mot nya nivåer. Primärt tar vi hand om redovisningen av din affärsverksamhet och tar fram resultatet som rapporteras till dig och till exempel Skatteverket i form av momsrapporter eller inkomstdeklaration. Vi gör din årsredovisning och skickar in den till bolagsverket. Om du vill hjälper vi dig att sätta upp mål som hjälper din verksamhet till nya nivåer och den storlek du vill uppnå. Vi följer upp målen och hjälper dig att hålla kursen. Såklart hjälper vi dig med allt det du behöver i din affärsverksamhet, det är helt upp till dig.

DAXION navigation™ riktar sig i första hand till aktiebolag. Vi kan hjälpa även dig som driver en grupp av företag med dotterbolag och en koncern. Vår specialitet är fastighetsbolag, handel och restauranger, men vi är alltid redo att prata för att se hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet mot nya nivåer.

DAXION navigation™ består av mig, Björn Snellman och min hustru. Vi kan ge service på svenska, engelska och ryska. Björn har jobbat med redovisning sedan 90-talet både som anställd och genom egen byrå-verksamhet. Efter många år utomlands är Björn nu tillbaka och redo att ta emot klienter i Sverige. Vi jobbar med ett digitalt koncept, d.v.s. vi tar emot allt material digitalt och kan sköta vår service och kommunikation dygnet runt året om. Genom att jobba digital, kan vi ta emot klienter varifrån som helst - vi är alltså geografiskt oberoende. Vi vill gärna jobba med företagare som gillar digitala lösningar och arbetssätt. Hör av dig till oss så får du veta hur vi kan hjälpa just dig.

Kolla in min profil på LinkedIn här:
https://www.linkedin.com/in/bjornsnellman/

Vår slogan "The Sky is the limit" står för de stora drömmarna, det där det börjar - alltid - vare sig det är något helt nytt eller en befintlig verksamhet som letar efter nästa nivå. DAXION hjälper till att utveckla Människor, Verksamhet och Lönsamhet tillsammans. Vi gör det genom att skapa och utveckla koncept.

"The Sky is the limit" stands for big dreams, that's where it all starts - always - whether it's a new start-up or an existing operation looking for the next level. DAXION grow People, Business and Profits together. We do it by creating and developing concepts.Daxion

Almvägen 29 Q
191 41 Sollentuna
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Bästa revisorn

Jätte bra kontakt, toppen rådgivning och bra pris.
Dessutom löser DAXION problem ganska snabbt och smidigt utan långa väntetider.
Rekomenderas starkt!

- Simona Datcu
Omdöme skapat 07/06/2022