DAXION Group AB Sollentuna
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
DAXION Group AB Sollentuna
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

DAXION hjälper till att navigera din affärsverksamhet . Primärt tar vi hand om redovisningen av din affärsverksamhet och tar fram resultatet som rapporteras till dig och till exempel Skatteverket i form av momsrapporter eller inkomstdeklaration. Vi gör din årsredovisning och skickar in den till bolagsverket. Om du vill hjälper vi dig att sätta upp mål som hjälper din verksamhet till nya nivåer och den storlek du vill uppnå. Vi följer upp målen och hjälper dig att hålla kursen. Såklart hjälper vi dig med allt det du behöver i din affärsverksamhet, det är helt upp till dig.

DAXION riktar sig i första hand till aktiebolag. Vi kan hjälpa även dig som driver en grupp av företag med dotterbolag och en koncern. Vår specialitet är fastighetsbolag, handel och restauranger, men vi är alltid redo att prata för att se hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet mot nya nivåer.

DAXION består av mig, Björn Snellman och min hustru. Vi kan ge service på svenska, engelska och ryska. Björn har jobbat med redovisning sedan 90-talet både som anställd och genom egen byrå-verksamhet. Efter många år utomlands är Björn nu tillbaka och redo att ta emot klienter i Sverige. Vi jobbar med ett digitalt koncept, d.v.s. vi tar emot allt material digitalt och kan sköta vår service och kommunikation dygnet runt året om. Genom att jobba digital, kan vi ta emot klienter varifrån som helst - vi är alltså geografiskt oberoende. Vi vill gärna jobba med företagare som gillar digitala lösningar och arbetssätt. Hör av dig till oss så får du veta hur vi kan hjälpa just dig.

Kolla in min profil på LinkedIn här:
https://www.linkedin.com/in/bjornsnellman/

Vår slogan "The Sky is the limit" står för de stora drömmarna, det där det börjar - alltid - vare sig det är något helt nytt eller en befintlig verksamhet som letar efter nästa nivå. DAXION hjälper till att utveckla Människor, Verksamhet och Lönsamhet tillsammans. Vi gör det genom att skapa och utveckla koncept.

"The Sky is the limit" stands for big dreams, that's where it all starts - always - whether it's a new start-up or an existing business looking for the next level. DAXION grow People, Business and Profits together. We do it by creating and developing concepts.
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

The Sky is the limit

Varför väljer kunder din byrå?

DAXION är helt digitala och därför geografiskt oberoende. Vi står även till förfogande 24/7 alla dagar på året. Vi tar hand om hela redovisningen för aktiebolag, men är specialicerade på årsredovisningar för små aktiebolag för dig som själv sköter bokföringen.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse är när både den som beställer och den som levererar har samma bild av vad som skall uppnås och sedan levererar det och lite till. Tydlighet kring målbilden är alltid en förutsättning för framgång!

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi kan ta hand om all redovisning för aktiebolag och företagsgrupper, men vi utvecklar våra partners genom att hjälpa till med målsättningar och navigering av affärsverksamheten mot önskade resultat.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Håkan Persson för 1 år sedan
Den här kommentaren är genuin men kan se ut som fake eftersom den är så positiv. Daxion levererade och löste våra problem vilket vi är mycket tacksamma för. De gjorde dock ett litet misstag som de totalt, utan minsta diskussion, tog fullständigt ansvar för.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget