Deloitte Sverige AB Östersund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Deloitte Sverige AB Östersund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Deloitte Östersund

Deloitte har rätt kompetens och erfarenhet för vilka utmaningar och möjligheter du än står inför – som företag, som företagsledning och som ägare. Dina kontakter på Deloitte är ingången till ett omfattande nätverk lokalt, i Sverige och internationellt. I varje given situation kan du dra nytta av best practices för just din bransch och marknadssituation och de samlade erfarenheterna från en bredd av specialister.

Vi startade vår verksamhet i Östersund 1947 och är idag det ledande revisions- och konsultföretaget i Jämtland med huvudkontor i Östersund och lokalkontor i Åre, Järpen samt Funäsdalen.

Bland våra cirka 136 medarbetare finns 8 auktoriserade revisorer, 11 auktoriserade redovisningskonsulter, tre auktoriserade lönekonsulter samt tre auktoriserade skattekonsulter. Vi arbetar mestadels med små- och medelstora företag med ett stort klientfokus och en ambition att vara innovativa och proaktiva rådgivare samt revisorer till våra klienter.

Vi arbetar mycket aktivt med det lokala näringslivet och samarbetspartners såsom till exempel universitet och YH-utbildningar. Utöver våra tjänster erbjuder vi möjlighet att nätverka med andra företagare, banker och jurister med flera i våra interna aktiviteter såsom seminarium, kvinnligt nätverk och skattedagar.
svenska
Fullservicebyrå

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget