4.20 / 2 Omdömen

Docendo Ekonomitjänster AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Docendo Ekonomitjänster AB.

Docendo Ekonomitjänster AB är ett konsultföretag där delägaren Göran Beckerdal har drygt 30 års erfarenhet av arbete inom redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar, ekonomiska konsultationer samt övriga frågeställningar som kan uppstå för en företagare.

Våra uppdrag är mestadels medelstora företag där vi framförallt hjälper till med bokföring, avstämningar av bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar, upprättande av deklarationer samt ekonomiska konsultationer.

Tveka inte att kontakta oss för hjälp och råd och en kostnadsfri konsultation, om vad vi kan göra för just dig och ditt företag!Docendo Ekonomitjänster AB

STORA ÅVÄGEN 21
436 34 Askim
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Bra effektiv samt professionell som varit mycket uppskattat.

Mycket bra, kan varmt rekommendera.

- Robert Hellman
Omdöme skapat 25/12/2019

Seriös och personlig

Docendo agerar seriöst, professionellt och hjälpsamt, och tillhandahåller samtidigt ett personligt samarbete där man känner sig trygg och hörd. Hjälpte mig styra upp ekonomiredovisning i mitt enmanskonsultbolag.

- Daniel Pihlquist
Omdöme skapat 23/10/2019