EBEKA AB Uppsala
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
EBEKA AB Uppsala
Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews

Information

EBEKA erbjuder bokföring och löneadministration från 899 SEK/månad eller 350 SEK/h och är en fullservicebyrå som erbjuder kompletta tjänster inom redovisning, löneadministration och affärsservice till hög kvalité, bra service och en konkurrenskraftig prissättning. EBEKA bistår även kunder vid systemimplementationer av ekonomi- och administrativa system, samt tillhandahåller uthyrning av ekonomi och administrativ personal.

Genom att arbeta med digital molnbaserad mjukvara kan vi erbjuda våra tjänster till kunder över hela Sverige, oavsett geografisk placering.

Vi arbetar digitalt men som kund har du alltid tillgång till en personlig redovisningskonsult vid frågor och du når oss även på både mejl och telefon.

EBEKA grundades 2016 och har kontor i Uppsala och Stockholm, samt Riga Lettland. EBEKA må vara nya på marknaden men vi är inte nya i branschen. EBEKA har en samlad mångårig kompetens och kunnande inom redovisning, löneadministration och affärsservice från såväl noterade som onoterade bolag inom tjänstesektorn, finans, handel, entreprenadverksamet, m.fl. Läs mer på vår hemsida www.ebeka.se
svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4 / 5 stars 1 reviews
Christer Bofeldt för 5 år sedan
Mycket bra koncept och upplägg har fått hjälp med helheten. Framförallt är det priset som blev avgörande också.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget