Eden & Co Redovisning AB Västerås
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Eden & Co Redovisning AB Västerås
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi på Eden & Co jobbar lite annorlunda än vad man traditionellt gör i vår bransch. Det som egentligen genomsyrar allt vi gör är vårt genuina engagemang för dig som företagsledare och ditt företag.

Många redovisningskonsulter sätter in företagen i mallar som passar byråns sätt att arbeta. Så jobbar inte vi, vi skräddarsyr alltid en lösning som passar dig och ditt företag och vi är vakna för förändringar och ändrade förutsättningar och ser alltid till att svänga med ditt behov.

En korrekt redovisning av hög kvalitet är naturligtvis en förutsättning. Men vi nöjer oss inte med det, vi analyserar och lyfter tidigt de signaler vi ser till dig. Vi hjälper dig till framåtblickande. Det är vanligt att man tittar i backspegeln men vi tycker också att det är viktigt att tidigt se framåt för att kunna fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt.

Vi har ett genuint personligt engagemang och vill vara en del av ditt företags vardag och vara delaktiga i ditt företags framgångar.
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Eden & Co - vi ger dig mer än bara siffror!

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Lönekonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget