Ekonomi & Rekryteringskonsult Lennart Andersson AB Åsljunga
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Ekonomi & Rekryteringskonsult Lennart Andersson AB Åsljunga
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Jag är byrån som hanterar det mesta, men det viktigaste för mig är att man som klient ska känna sig trygg i att man får det upplägg, resultat eller rådgivning man önskar. Alla Kunder ska känna att jag visar en omsorg och noggrannhet vid varje situation och känna sig säker den på att blir hanterad på bästa möjliga sätt oavsett vad det handlar om. Jag har arbetat på en redovisnings byrå i ett par år innan jag valde att gå vidare och därigenom arbetat med allt från små till stora företag. Jag arbetar idag som Ekonomi & HR chef på ett byggföretag samtidigt som jag driver min byrå, så jag har en god insikt och förståelse för hur det är att vara företagare i vardagen. Detta ihop med mitt bredda kontaktnät och bra kontakt med en revisor gör att jag kan erbjuda rådgivning inom många olika branscher, samtidigt som jag kan effektivisera kundens redovisning utefter varje unika situation.




Svenska , Dansk , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Den som säger att den inte kan och den som säger att den kan har oftast rätt bägge två, ett citat av Henri Ford som jag tycker säger mycket om viljans inverkan på alla aspekter av livet

Varför väljer kunder din byrå?

De tjänster jag erbjuder är löpande bokföring, bokslut , årsredovisningar, lönehantering, deklarationer och rådgivning . Men det som de flesta väljer mig för är sättet jag arbetar på. Jag är tillgänglig de flesta dagarna även på kvällstid då jag vet att det oftast är där man som företagare har tid att återkoppla. min erfarenhet har gjort att jag vill lära känna mina kunder och deras verksamheter så bra som möjligt, en lite mer personlig byrå.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse är alla som man kan hjälpa med allt från stort till smått, som dom själv känner att dom inte behärskar eller känner oro för, för att sedan efteråt se deras lättnad när man löser det. En fantastiskt kundupplevelse kan även vara samspelet med kunden och förtroendet som man utvecklar med tiden mellan varann.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom min karriär har jag varit inblandad i företag i olika situationer från nystartade till växande till i vissa fall i svårigheter. Detta i kombination med att jag har många års erfarenhet inom arbetsledning och ekonomiskt ansvar kan jag hjälpa företag med att utvecklas då jag kan sätta in mig i de olika faserna och situationerna dom befinner sig i och därmed guida företagen och erbjuda rådgivning om hur dom bäst går vidare i olika situationer.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering
Deklaration Privat

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Magnus Ogenborn för 11 månader sedan
Positiv kille som visar kunskap och levererar.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget