4.70 / 7 Omdömen

Ekonomibiten

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Ekonomibiten.

Välkommen till Ekonomibiten

Ekonomibiten startades av mig Marie Nilsson år 1990. Jag har ca 30 års erfarenhet av administration och redovisning för både små och stora företag.

Min målsättning är att skapa en personlig kontakt med mina kunder, de ska känna att de alltid kan ringa mig. ”Jag älskar siffror och att skapa ordning i kaos.”

Jag vänder mig främst till mindre aktiebolag och enskilda firmor men kan även åta mig att göra privata inkomstdeklarationer.

Hör av dig om du skulle ha några frågor eller om du är intresserade av mina ekonomitjänster. Besök gärna min hemsida www.ekonomibiten.seEkonomibiten

Alströmergatan 23, 1 tr
112 47 Stockholm


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


-

-

- Ivan Vladusic
Omdöme skapat 16/08/2016

Gothia Maskin AB, Jan Hagberg

Mitt samarbete med Marie på Ekonomibiten startade för 25 år sedan.
Marie har skött bokföringen för mitt företag på ett utomordentligt sätt och hjälpt till med frågor rörande företagandet, skatter etc.
Jag kan verkligen ge dom bästa rekommendationer för Marie.

- Gothia Maskin AB
Omdöme skapat 29/03/2016

Rekommenderas varmt!

Vad skulle jag göra utan Marie!

Alltid lika glad, trevlig med ordning och reda. Med en lång historik inom bokföring finns det nog inget hon inte klarar av! Tack för ett alltid snabbt och proffsigt jobb till ett bra pris!

- Patrik / Welling Distribution
Omdöme skapat 23/02/2016

Kompetent

Kompetent , snabb , noggrann ,

- EWS Teknik AB /Lennart Söderquist
Omdöme skapat 19/02/2016

Aldrig varit sömnlös med Marie som ordnat alla papper.

Jag har anlitat Ekonomibiten i över 15 år i olika företagskonstellationer, från enskilt bolag till Aktiebolag med patentvärderingar och produktionsbolag. Jag har aldrig varit sömnlös över att momsinbetalningar skall missas, eller intrastatrapporter som lämnas in för sent. Om jag har levererat underlaget så har hon ordnat allt annat, och jag har kunnat fokusera på det jag skall.

- Ernst
Omdöme skapat 17/02/2016

En konsult att lita på!

Jag har anlitat Marie sedan 2009 och hon är väldigt lojal och pålitlig , gör alltid saker i tid. hon är också bra på att vägleda mig vidare i ekonomiska frågor.
Vi har ett mycket bra samarbete!
Dessutom är Marie en rolig och trevlig person att jobba med.

- Lasse Kühlers Dansskola
Omdöme skapat 16/02/2016

Alltid nöjd

Jag har anlitat Ekonomibiten runt 20 år. Och är fortfarande en nöjd kund.
Jag uppskattar när arbete görs i tid och det får jag alltid i tid. Behöver aldrig oroa mig om den ekonomiska biten och kan koncentrera mig på mitt arbete. Om något inte stämmer får jag alltid hjälp och vägledning. Ibland är vi oense men det löser sig också.
Jag är verkligen tacksam för det arbetet som Marie på Ekonomibiten lägger ner.

- Divage Hårborttagningsklinik
Omdöme skapat 16/02/2016