Ekonomiboost Sverige AB Täby
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Ekonomiboost Sverige AB Täby
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi på ekonomiboost erbjuder ekonomitjänster som löpande bokföring, fakturering, avstämningar, rapporteringar, rådgivning, moms, deklarationer, löner, årsredovisning, bokslut mm.

Vårt mål är att vara en samarbetspartner för dig som söker en byrå med fokus på helheten där vår breda erfarenhet av samarbete med olika typer av företag ger boost till din verksamhet.

För ett effektivt, tillgängligt och modernt arbetssätt använder vi oss av ett webbaserat system där du som kund kan vara delaktig och få insyn på det sätt och i den mängd som önskas.

Efter en tid när vi lärt känna varandra kan vi erbjuda ett fast pris för våra tjänster.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Therese Baalack för 6 år sedan
Genom struktur och analys samt ett stort yrkeskunnande med blandad bakgrund har varit nyckeln för oss att uppnå den ordning, balans och organisation vi önskar. Att finna de rutiner som gjort att företaget tagit en ny riktning, fått ett otroligt uppsving och stärkt känslan av att vi är på rätt väg har varit Ekonomiboost´s förtjänst! Vi på Sundsta Säteri kan varmt rekommendera ett samarbete för säkrare & mer strukturerat företagande där alla gör de som är deras bästa sidor och administrationen och ekonomisidan är i trygga händer!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget