Ekonomibyrån i Gävle AB Gävle
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Ekonomibyrån i Gävle AB Gävle
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information


Vi är en digital redovisningsbyrå och erbjuder effektiva digitala tjänster. Vi hjälper våra kunder med individuellt anpassade lösningar inom redovisning. Beroende på kundens behov kan vi sköta hela den administrativa funktionen eller delar av den. Vi erbjuder allt från fakturering, leverantörsfakturahantering och bokföring till att upprätta budget, bokslut, årsredovisning och deklaration.
​​​​
Digital bokföring med hög kvalitet. Hos oss är bokföring uppdaterade intressanta rapporter som kan vara underlag till viktiga beslut och för företags utveckling.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Kvalitet-Kvalitetssäkrad redovisning och löner enligt svensk redovisningsstandard, REX och SALK.
Kompetens-Kontinuerligt utbildade konsulter som ser till att företagens redovisning och löner följer gällande lagar och regler.
Engagemang-Vi finns där för kunden. Inte kunden för oss.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi erbjuder digitala effektiva lösningar som skapar uppdaterade rapporter och bra beslutsunderlag för våra kunder. Vi ser till att våra kunder kan ägna sig åt sin kärnverksamhet och utveckla sina verksamheter. Som Auktoriserade Redovisningskonsulter är vi naturliga rådgivare till våra kundföretag. Med rätt kompetens samt nära och kontinuerliga kundkontakter får vi mycket god insikt i företagens utveckling.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När kunden känner sig trygg, nöjd och samtidigt överraskad över att vi alltid är uppdaterade och levererar rätt information, rätt material och rätt underlag i rätt tid.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Som Auktoriserade Redovisningskonsulter är vi naturliga rådgivare till våra kundföretag. Med rätt kompetens samt nära och kontinuerliga kundkontakter får vi mycket god insikt i företagens utveckling.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Niklas Marsi för 7 månader sedan
Är nöjd med allt och tar någon månad såklart att skapa en trygg och stabil relation i sådan här bransch men jag ser nu att vi gjort det och vi är super nöjda!

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget