Ekonomiexperten i Sverige AB Alvesta
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Ekonomiexperten i Sverige AB Alvesta
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Till er service - välkommen! Här får du hjälp med bokföring, redovisning, bokslut/årsredovisning och deklarationer. Din arbetstid ska användas till att utveckla din verksamhet och din lediga tid på dig själv, dina intressen och ditt liv. Jobba med det du är bäst på till vardags och var ledig till helgen!

Ekonomiexperten har en fot i “det gamla” sättet att arbeta och en i “det nya”. Vi gillar digitalisering och automatiserade processer, och du som satsar på det papperslösa kontoret är mer än välkommen. Men vi tycker också om det traditionella pappersbaserade sättet att jobba på - självklart kan du skicka in en bunt papper med vanlig post tillsammans med ett kontoutdrag så sköter vi resten.

Vi sitter till vardags på ett kontorshotell i Växjö och dörren här är alltid öppen för er. Vill ni hellre ha besök på hemmaplan går det också bra - det är alltid lika spännande och lärorikt med kundbesök.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

En del av mina kunder har varit med i väldigt många år. Några andra är nya. Men alla gillar mitt enkla sätt och rättframma attityd. Jag hymlar inte med att jag gillar mitt jobb och dömer inte dig som absolut inte brinner för bokföring. Det är ju det som är det fina i ett samarbete, att alla gör det som den är bra på. Mina kunder brukar säga att jag är jordnära och enkel - precis som det ska vara.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Det trevliga med det här arbetet är alla olika företag och verksamheter man får lära känna. Olika människor har olika syn på livet och idéer om hur det ska vara att vara företagare. Det är mycket trevligt att kunna dra paralleller mellan olika verksamheter som sedan kan ge idéer som man kan använda i arbetet med andra kunder.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag är bra på att sätta mig in i mina kunders situation på grund av min nyfikna och öppna personlighet. Har en utbildning som systemvetare/ekonom men blandad arbetslivserfarenhet: jag har förutom it- och redovisningskonsult även arbetat som bland annat elektriker, tryckare och fångvaktare på ett fängelse. Bokföring åt mig själv har jag gjort sedan 2004 och åt andra sedan 2015.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Deklaration Privat
Lönehantering
Rådgivning
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Henrik Frausing för 2 år sedan
Jag kan koncentrera mig om att jobba, och allt det ekonomiske blir gjort i bakgrunden.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget