Ekonomika A&K AB Vallentuna
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Ekonomika A&K AB Vallentuna
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Ekonomika fokuserar på Sveriges småföretagare. Vår fokus ligger de senaste åren främst på servicebranschen så som restaurangen, café, frisörer samt små butiker med flera.
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Ekonomisk information ger ekonomisk framgång.

Varför väljer kunder din byrå?

På Ekonomika få ni som kund uppleva service och tjänstvillighet så som den bör vara. Vi är extremt fokuserade på att hjälpa våra kunder i alla situationer som kan uppkomma i er verksamhet, vi är ert naturliga stöd oberoende av situationen.
Vi står till ert förfogande oberoende om era frågor eller era ärenden gäller bokföring, konflikthantering, personalfrågor, facket, myndighetskontakt, materialförberedande till advokatärenden.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Då kunden känner att man fått en djupare förståelse för hur sitt bolag mår ekonomiskt samt att kunden känner ett lugn, med vetskapen att deras bokföring hanteras av en tillförlitlig och kontaktbar person.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Med en dedikerad redovisningskonsult vid er sida får ni möjligheten till en djupare förståelse för ert bolags ekonomi, vilket ökar era möjligheter att utvecklar er verksamhets till en bättre lönsamhet. Som ett konstant stöd för bolaget kan ledningen känna att de alltid har någon att vända sig till i alla situationer.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget