4.50 / 3 Omdömen

Tobias Planell

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Ekonomipiloten AB.
Har äntligen hittat rätt i arbetslivet. Har alltid gillat budgetarbete samt att jobba med lönehantering i mina tidigare yrkesroller. Har även testat på redovisning under resans gång och har b.la. haft ett handelsbolag tillsammans med kompisar och våra pappor där jag fixade bokföringen och rapporteringen. Har även varit kassör i en förening där intresset för ekonomi ökade och det var där tanken kom upp att ekonomi kunde bli min huvudsyssla. Även ett stort aktieintresse har bidragit då man behöver ha stenkoll i resultat och balansräkningar.
Som person är jag strukturerad, social och sätter alltid kunden i fokus. Privat så motionerar jag gärna samt tillbringar mycket tid med min familj. Säger inte ofta nej när jag får frågan om att följa med på en golfrunda.
Grunden i min verksamhet är redovisning, bokslut/årsredovisning och rapportering/deklarationer.
Men det krävs mycket mer än så för att du som företagare ska nå din fulla potential. Kassaflödet t ex som är basen i ekonomistyrning är något som jag gärna arbetar med. Jag är även ett bra "bollplank" för att du ska få ut maximalt av både ditt företag och din privata ekonomi.


Inga kompetensområden har angivits

Inga certifieringar har angivits

  • Samhall AB
    Områdeschef
    03/2020 - 06/2021
    Personalansvar med uppdrag inom städ och tvätt. Arbetade även med merförsäljning av tjänster samt att matcha medarbetare med arbete utanför Samhall.
  • Kinnarps Försäljning AB
    Supply Chain Manager
    11/2018 - 05/2019
    Effektiviserade externa lager samt gjorde några lyckade rekryteringar.
  • Postnord AB
    Retailområdeschef
    10/2016 - 11/2018
    Var ansvarig för postombudsnätet i södra Sverige. Öka effektiviteten hos personalen med 20% samt införde leveranser på lördagar för att klara av den ökade e-handeln.
  • Postnord AB
    Produktionschef
    10/2011 - 10/2016
    Resultat och budgetansvar för drygt 60 medarbetare. Drev igenom framgångsrika projekt med effektiviseringar inom ruttplanering för lastbilstrafik.

  • IHM Business School
    Ekonomi & Redovisningskonsult (5)
    08/2021 - 05/2023
    Utbildningen Ekonomi- & redovisningskonsult lär dig att ta affärsmässigt helhetsansvar och ger dig specialiserade kunskaper i bland annat redovisning, ekonomistyrning, bokslut och beskattningsrätt.
  • Malmö Högskola
    Högskoletekniker (5)
    08/2003 - 06/2005
    Teknisk utbildning med fokus på maskinteknik och elektroteknink.

  • Xpectum
    Certifierad Redovisningsekonom
    2021-09-01
    Du får lära dig allt från löpande bokföring till upprättande av bokslut och årsredovisning och annat du behöver veta för att kunna jobba med redovisning.

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Full proficiency
  • engelska -
    Full proficiency