EMH Ekonomiservice AB Frillesås
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
EMH Ekonomiservice AB Frillesås
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

Välkommen till EMH Ekonomiservice

Med ett genuint engagemang och kunskap vill jag gärna hjälpa er genom att förenkla administrationen kring ekonomi och administration. Jag erbjuder tjänster inom allt som har med redovisning, löner och bokslut att göra. Med många års erfarenhet som redovisningskonsult har jag hjälpt kunder inom många olika branscher såsom bygg, hälsa och skönhet, restaurang, städ, tillverkning och konsultverksamheter.

Oavsett om ni vill ha hjälp med hela eller endast en del av eran ekonomiadministration är du välkommen att höra av dig så kan vi diskutera hur och vad jag kan hjälpa dig med, allt för att skapa de bästa förutsättningarna för just ditt företag!
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Varför väljer kunder din byrå?

Önskar man en redovisningskonsult som älskar sitt jobb, är pålitlig och genuint engagerad så vågar jag säga att man kommer blir mycket nöjd med mig som samarbetspartner. Jag vill att mina kunder skall känna sig trygga med att lämna över sin redovisning till mig. Jag håller vad jag lovar, arbetar gärna proaktivt och tycker om att ha allt up-to-date, vilket ger bra förutsättningar för att kunna leverera rapporter eller dylikt i god tid.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Med min kunskap och ett genuint engagemang kan du känna dig trygg med att jag levererar korrekt bokföring inom rätt tid. Förvissning om att deklarationer, betalningar, rapporter etc kommer skötas ger kunden möjlighet att lägga fullt fokus på sin verksamhet och hur den kan utvecklas framåt. Jag bidrar även gärna med mina tankar och åsikter kring det ekonomiska läget och hur man skall tänka eller agera vid olika scenarier.

Certifieringar

Medlem i SRF
Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Jim Blixt för 10 månader sedan
hon är jätte bra på allt hon gör .vi har en bra dialog.då jag är lite slarvig så löser vi problemen genon mail åmobilen

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget