Enaxia Bandhagen
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Enaxia Bandhagen
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Enaxia grundades av personer med många års och lång erfarenhet av ekonomi, redovisning och riskhantering av inhemska och internationella företag.
Vi är inte en vanlig redovisningsbyrå, utan en riktig affärspartner. Vi anser att en redovisningskonsult måste få sina kunder att känna sig trygga. Detta uppnås inte genom ord, utan genom verktyg, rutiner, kontroller och kompetent personal. Vårt mål är att förenkla dina dagliga ekonomiska rutiner och låta dig fokusera på att växa ditt företag.
Idag har ett företag olika behov på olika nivåer, från den enklaste bokföringen till den mest komplexa analysen, vilket hjälper entreprenörer att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Samtidigt måste företagen hålla sig till det rättsliga ramverket och följa nya regelverk på nationell, europeisk eller internationellt nivå. På Enaxia vet vi detta väl och det är därför vi ser till att våra kunder alltid ligger steget före.
Svenska , English , Ελληνικά
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Skräddarsydda Lösningar med Mervärde.. Alltid ett steg före

Varför väljer kunder din byrå?

Vi är inte en vanlig redovisningsbyrå, utan en riktig affärspartner. Vi anser att en redovisningskonsult måste få sina kunder att känna sig trygga. Detta uppnås inte genom ord, utan genom verktyg, rutiner, kontroller och kompetent personal.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi jobbar analytiskt och fokuserat på våra kunders behov och samtidigt strategiskt för att säkerställa företagets hållbarhet och utveckling. Vi ger ständigt stöd, uppdateringar och råd till våra kunder och med våra analyser lyckas vi alltid ligga steget före marknadens upp- och nedgångar.
Dagens företag har olika behov och på olika nivåer, från den enklaste redovisningen till den mest komplexa analysen. Samtidigt måste ett företag att följa det

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget