ePUNKTf Ekonomi AB Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
ePUNKTf Ekonomi AB Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

ePUNKTf Ekonomi AB är en liten auktoriserad redovisningsbyrå i centrala Göteborg. Vi utför all typ av ekonomiarbete och är mycket måna om att leva upp till våra kunders förväntningar och leverera en god service till ett bra pris! Vi värnar mycket om relationen till kunden och uppskattar ett långsiktigt samarbete. Utöver detta lägger vi stor vikt vid att skapa ett upplägg som passar både oss och våra kunder perfekt, detta genom att erbjuda en bred variation av tjänster - så att vi alltid kan hjälpa dig med just det du behöver.
Vi har funnits sedan 2014, då Eva startade verksamheten. Hon kände efter många års arbete med revision i en stor organisation att det var dags för förändring och valde då att återgå till att arbeta med redovisning istället, vilket hon startade sin karriär med när hon började revisionsbranschen.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

“Vi fick möjligheten för några år sedan att få knyta till oss vår tidigare revisor som alltid varit, pålitlig, kunnig och en trygghet för oss. Vi kan varmt rekommendera Eva.”
-Fredric Ericson VD,
Oscar Medtec AB

Varför väljer kunder din byrå?

De flesta kunder vi har har kommit till oss från ett tidigare samarbete. Att de väljer att komma tillbaka (eller följa med när verksamheten startade) talar för att de är nöjda.
Pålitlighet, kunnighet och effektivitet är ledord som våra kunder ser som viktiga och som vi strävar efter att uppfylla.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att kunna hjälpa en kund som blir nöjd ar alltid en fantastisk upplevelse.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att titta på rutiner och processer kan vi hjälpa till att utveckla våra kunders företag. Även rollen som bollplank i olika frågor bidrar vi till utveckling av företagen.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget