Ernst & Young Sweden AB Örebro
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Ernst & Young Sweden AB Örebro
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

EY Örebro är ett kontor där samarbete och tillgänglighet står i fokus. Jobbet ni gör varje dag är enormt krävande, därför jobbar vi nära våra kunder och erbjuder en stabil samarbetspartner att diskutera verksamhetens många frågeställningar med. Vi är ett lokalt kontor med hög tillgänglighet och kompetens inom flertalet områden.
Svenska , English
Revisor

Om Företaget

Motto eller citat

Building a better working world.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi har en väldigt hög kompetens inom flera olika tjänster. Vi är ett lokalt kontor som är anknutet till en enorm global byrå. Men våra kunder påpekar alltid att det känns som vi är en mindre byrå, det är jag övertygad om att det beror på vår hängivenhet att vara serviceinriktade och alltid tillgängliga.

Vi är ett smart val för någon som vill ha en stabil samarbetspartner som kan vara med i alla typer av frågor som rör verksamheten.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När båda parter tycker att man får det man efterfrågar. Därför är kommunikation så viktigt och vi anpassar oss alltid till kundens behov och vilja. Tillsammans med ett motiverat och drivet team skapar vi förutsättningarna för en fantastisk kundupplevelse!

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom min inblick och förståelse för komplexiteten av flera verksamheter. Vi analyserar tusentals bolag varje år och bistår i tuffa frågor dagligen. Vare sig det är genom att agera bollplank eller genom att hjälpa till med avlastning så kan vi på EY lösa alla hinder som dyker upp i verksamheten.

Certifieringar

Auktoriserad Revisor
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Revisionstjänster
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Monika Ragnarsson för 6 månader sedan
Ageras arbete är bra, korrekt och proffsigt. Via agera fick vi kontakt med Pontus Ekevid, som, trots att vårt eventuella samarbete har skjutits på framtiden. Vi har fått ett vänligt och proffsigt bemötande, och är glada över kontakten. mvh/ Monika Ragnarsson för Föreningen Fröjdans, Örebro.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget