Expand U AB Stockholm
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Expand U AB Stockholm
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Vi sätter kunden i fokus!

Vi utvecklar kundernas möjligheter till större och bättre framgångar.

Vad menar vi ?

Jo, att varje kund har sin unika situation och sina unika möjligheter att nå framgång på. Vi sätter in kompetens inom ekonomi och redovisning som väl motsvarar förväntningarna hos kunden och vi bistår med kompetenser som utvecklar kundernas affärsidé, försäljningsförmåga och leveranskapacitet. Faktorer som avgör om man har stor eller liten ekonomi.

Kvalitet i alla moment

Vår verksamhet bygger på kvalitet. Det handlar om att det vi levererar verkligen ger avsedd effekt och att kunderna förstår hur och varför.

Att leverera korrekta siffror och resultat i rätt tid är en självklarhet för oss, men vi har högre ambitioner än så, vi ger alltid det lilla extra.

Vi är väldigt måna om den personliga relationen mellan oss och våra kunder. Vi strävar efter att bygga en långsiktig relation. Det långsiktiga samarbetet skapar förutsättningar för oss att få en djupgående kunskap om kundernas företag och därigenom kan vi stödja kunderna till än större framgångar.

Kontaktuppgifter:

Expand U AB

Växel: 08-408 073 90

Kontaktperson: Anna Björkbom / VD

[email protected]

www.expandu.se
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Redovisningskonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Amazing Group AB för 8 år sedan
Jag är jättenöjd med Expand U som redovisningsbyrå för mitt företag. Kommer starkt rekommendera er till andra företagare.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget