4.50 / 3 Omdömen

Företagshjälpen Havefjäll

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Företagshjälpen Havefjäll.

Redovisning, rådgivning och utbildning för det mindre företaget som vill ha kontroll över sin egen bokföring och administration.

Jag heter Malin Havefjäll och har drivit både eget företag och arbetat som informatör och handläggare på Skatteverket.

Efter lite mer än 10 år i statens tjänst och runt 20 år som engagerad i entreprenörskap och nyföretagande känner jag till de vanligaste fallgroparna och hur man undviker de, vilket jag vill dela med mig av till dig.

Jag brinner för bokföringen eftersom det är det ultimata och billigaste arbetsredskapet du som företagare har tillgång till, när du ska driva och utveckla ditt företag för att nå din dröm.

Du behöver inte fysiskt göra din egen bokföring, det kan jag hjälpa dig med, men det är viktigt att du förstår siffrorna eftersom de är ryggraden i ditt företag.

Jag hjälper dig få en måttanpassad bokföring efter dina och företagets behov, så att du får tid över till att utveckla ditt företag och samtidigt tillgång till och kontroll över siffrorna. När du har kontroll över siffrorna kommer de bli ditt bästa bollplank när du fattar beslut i ditt företag.

Om du hellre vill göra bokföringen själv lär jag dig även det. Jag anordnar både kurser och coachar dig individuellt.Företagshjälpen Havefjäll

Högesten, 9
54891

  • Bokföring
  • Deklaration Privat
  • Rådgivning
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ett bra bollplank i alla väder!

Kunnig, bra på att förklara och en vilja att ge kunden allra bästa förutsättningar

- Emil
Omdöme skapat 28/04/2022

Bra förklaringar

Malin började hjälpa mig innan uppstarten och förklarade så att jag förstod innan vad som förväntades av mig att ha eget. Det jag gillade bäst var att hon kunde förklara på olika sätt så att jag kunde förstå vad hon menade. Inget krångel utan väldigt rakt på sak

- Lovisa
Omdöme skapat 28/04/2022

Trevligt bemötande och full av energi

Skönt med någon som tar sig tid att förklara så att jag förstår!

- Lisa Olsson
Omdöme skapat 20/04/2022