Företagshjälpen Havefjäll
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Företagshjälpen Havefjäll
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

Redovisning, rådgivning och utbildning för det mindre företaget som vill ha kontroll över sin egen bokföring och administration.

Jag heter Malin Havefjäll och har drivit både eget företag och arbetat som informatör och handläggare på Skatteverket.

Efter lite mer än 10 år i statens tjänst och runt 20 år som engagerad i entreprenörskap och nyföretagande känner jag till de vanligaste fallgroparna och hur man undviker de, vilket jag vill dela med mig av till dig.

Jag brinner för bokföringen eftersom det är det ultimata och billigaste arbetsredskapet du som företagare har tillgång till, när du ska driva och utveckla ditt företag för att nå din dröm.

Du behöver inte fysiskt göra din egen bokföring, det kan jag hjälpa dig med, men det är viktigt att du förstår siffrorna eftersom de är ryggraden i ditt företag.

Jag hjälper dig få en måttanpassad bokföring efter dina och företagets behov, så att du får tid över till att utveckla ditt företag och samtidigt tillgång till och kontroll över siffrorna. När du har kontroll över siffrorna kommer de bli ditt bästa bollplank när du fattar beslut i ditt företag.

Om du hellre vill göra bokföringen själv lär jag dig även det. Jag anordnar både kurser och coachar dig individuellt.
Svenska , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Måttanpassad bokföring för dig och ditt företag, efter dina behov.

Varför väljer kunder din byrå?

De vill prata med någon som kan förklara så att de förstår. Språket är vårt viktigaste redskap och jag lägger stor vikt vid att använda ord som är förståeliga för den jag pratar med.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

För mig är en fantastisk kundupplevelse när jag kan se att det tänds en gnista och ett hopp i ögonen hos den mittemot. I det ögonblicket när kunden inser att drömmen är nåbar eftersom man plötsligt förstår hur allt fungerar och då kan se potentialen i sig själv och vad man är kapabel till att göra.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Att driva ett företag handlar om att våga se möjligheter och att vara flexibel. Den som kan sina egna gränser har lättare att utmana sig själv och pröva nya vägar när gamla inte riktigt fungerar. Genom att vara trygg med bokföringen i ditt företag och förstå det fullt ut har du full kontroll över sitt företags gränser och kapacitet. Jag hjälper dig se och förstå ditt företags kapacitet.

Tjänster

Bokföring
Deklaration Privat
Rådgivning
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Mina Thörnmo för 1 år sedan
Fick snabb kontakt och utförliga offerter inom kort, och är väldigt nöjd med tjänsten

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget