Fortis Ekonomi AB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Fortis Ekonomi AB Malmö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Med flertalet år och en gedigen bakgrund som redovisningskonsult på både större och mindre byråer har jag samlat på mig en bred kunskap om redovisning, beskattning och rådgivning. Mitt fokus är att leverera med tydlighet och kvalité och ge kunden den trygghet som behövs. Mina tidigare erfarenheter har gett mig bra verktyg för att kunna hantera olika bolagsformer, branscher och förutsättningar vilket jag känner ger mig en anpassningsförmåga som är viktig att ha i rollen som redovisningskonsult.
Svenska , English

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Kunderna som valt Fortis Ekonomi AB har gjort det utifrån den service de får kombinerat med smidighet, rak kommunikation och prisvärdhet. Att man därutöver många gånger utvecklar positiva relationer är också viktigt för ett väl fungerande samarbete.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att kunna leverera det som kunden behöver och kanske känner osäkerhet inför. Att kunna hjälpa kunden vid oklarheter och finnas där som ett bra bollplank i olika typer av frågor som uppstår i och kring eget företagande.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Med min erfarenhet kan jag förhoppningsvis bidra med att bryta ner det som ser komplicerat och svårt ut att bli enklare att förstå och ta tag i.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget