Foxwood Consulting Varberg
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Foxwood Consulting Varberg
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

Liten digital byrå med stor erfarenhet. Jag jobbar heldigitalt och tar kunder från hela Sverige och även om du driver ditt företag från utlandet så funkar mitt arbetssätt utmärkt. Gillar du jobba papperslöst så har du kommit rätt. Kommunikationen kan skötas på telefon, mail, Teams, Zoom eller Google Meet. Givetvis kan vi även ta ett fysiskt möte om du driver din verksamhet på västkusten där jag för bor för tillfället.

Jag har jobbat 11 intensiva år som redovisningskonsult och revisionsassistent på ett par av de största byråerna i Sverige. Nu kör jag egen firma med ett mindre antal kunder där jag gör allt jobb själv. Inget jobb utförs av assistenter eller underkonsulter. Allt i din redovisning genomlyses och jag använder min erfarenhet för att lägga upp bästa planen för ditt företag. Bokslut, deklarationer, skatteplanering, bolagsstrukturer, lönehantering eller löpande redovisning. Jag ger den hjälp som just du behöver
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Professionalism och kommunikation.

Varför väljer kunder din byrå?

Trygghet och kommunikation. De känner att jag lyssnar på dem och hjälper dem i deras unika situation.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att känna att man blir lyssnad på och kan känna sig trygg i att jobbet utförs på ett optimalt sätt. Jag ser till dina unika behov och optimerar hanteringen av redovisning och skatt utefter din specifika situation.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Alla är unika, både på det personliga planet och hur deras verksamhet ser ut. Därför är det min målsättning att alltid försöka lägga en så god grund som möjligt med en tydlig kommunikation där vi hittar lösningar på just dina problem.

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Carl Månsson för 11 månader sedan
Jonas har hjälpt mig med årsredovisning och bokslut. Han är mycket kunnig och trevlig och man känner sig i trygga händer.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget